25 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 49. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 49. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 27 Mayıs Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için  fragmanlar en kısa sürede yayınlanmıştır! Güzel Köylü dizisinin yeni bir kanalda devam etmesi umuduyla iyi seyirler diliyoruz.

Güzel Köylü 49. Bölüm Özeti - Köye gelen gizemli kadın ve çocuğu kim

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 49. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Köye gelen gizemli kadın ve çocuğu ortalığı karıştırır.

Cemal geçmişinde yaptığı bir hatadan dolayı oldukça zor bir duruma düşmüştür. Köye çocuğuyla gelen kadın Cemal'in askere gitmeden önce tanıdığı bir kadındır. Kadın ısrarla çocuğun Cemal'in çocuğu olduğunu iddia etmektedir. Cemal, Niyazi ve diğer arkadaşlarıyla beraber gerçeği öğrenene kadar kadın ve çocuğu Gül'den saklamaya karar verir.

Yusuf ve Hüsnü arasındaki rekabet sahile kafe açma konusunda da devam eder. Yusuf, Gül'ün pankek tarifini almaları için  Esma ve Nurten'i Dudu'ya gönderir.  Ancak Gül tarifi vermemek için direnir. Öte yandan Sultanana'nın Gül ve Cemal'den habersiz evlerinin etrafını yaptırması herkes için büyük bir süpriz olmuştur. Herşeyden habersiz olan Sultanana bir eğlence düzenler. Ancak bu eğlencenin beklenmedik konukları vardır.

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 48. Bölüm Özeti - Nihal Evlatlık mı?

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 48. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Nihal yaptırdığı DNA testinin sonuçlarından dolayı perişan bir haldedir. Gül ve Cemal Nihal'i teselli ederler. Bu konuyu kapatmasını isterler ancak Nihal kendisinin evlatlık olduğunu düşünerek araştırmaya devam etmeye karar verir. Bu konuda da Niyazi'den yardım ister.

Hüsnü ve Yusuf baba olacakları haberini aldıktan sonra köyde lokma yapıp dağıtmaya karar verirler. Ancak bu iki ailenin lokma yapma işi bir yarışmaya dönüşür. Bu yarışta Gül'ün müthiş bir önerisi vardır. Meydanda pankek yapacaktır. Dudu, Gül'ün bu fikrine karşı çıksa da Gül kafasına koyduğunu yapar. 

11 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 47. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 47. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

Güzel Köylü 47. Bölüm Özeti - Köyde Bebek Sürprizi

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 47. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Cemal ve Kaan kavga ediyor. Güzelköy'de bebek sürprizi!
Cemal ve Gül evlerinin yerinde olmadığını görünce şaşırmışlardır. Cemal, küçük bir   araştırma  sonucunda evlerinin Kaan'ın şikayetiyle ormandan çekildiğini  öğrenir.  Kaan'a bunun hesabını sormaya giden Cemal kendini tutamaz ve Kaan'la kavga eder.  Bütün köy bu şikayetten dolayı Kaan'a tavır almıştır. Bu olayı öğrenen Sultanana ise  Kaan'a bunun hesabını sormaya hazırlanır.

Öte yandan Nihal'den haber alamayan Niyazi iyice meraklanmaya başlamıştır. Ancak   aramayı kendine yediremez ve  beklemeye devam eder.

Kendini babalığa  iyice hazırlayan Bünyamin, hastaneye  gittiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Nurten hamile değildir. Hamile olan  kayınvalidesi Esma'dır. Köyde bir hamile daha vardır.  Bu hamilelik herkes için süpriz olur.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 46. Bölüm Özeti - Gül ve Kaan ihaleyi kaybediyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 46. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Gül, Cemal ve Hüsnü belediyenin açtığı ihaleye girerler. İhalede rakiplerinin Yusuf ve Bünyamin olduğunu öğrenince Gül inat ederek ihaleyi almak için  arabasını satmaya karar verir. Ancak Kaan'ın  yapacağı bir süprizle ihaleyi Yusuf'lar karşısında kaybederler.

Kamuran ve Dudu derede kayboluyor!

Öte yandan kadınların  eski günlerdeki gibi derede çamaşır yıkaması ise tam bir maceraya dönüşür. Kamuran ve Dudu derede kaybolur.  Kamuran'dan umudu kesen aile perişan olur.

Sultanana'nın Gül ve Kaan'a kızgınlığı geçiyor.

Sultanana Yusuf'ların ihaleyi aldığını duyunca oldukça sinirlenir.  Gül ve Cemal'le iyice arayı yumuşatan Sultanana, onların küçük sevimli ahşap evine misafir olmayı kabul eder. Ancak  kötü bir süpriz onları beklemektedir.

1 Mayıs 2015 Cuma

Güzel Köylü 46. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 46. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 6 Mayıs Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!