27 Nisan 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 45. Bölüm Özeti - Sultanana'nın Sırrı

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 45. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Sultanana'nın geçmişindeki sır ortaya çıkacak mı?

Kaan ve Kamuran, Gül ve Cemal'i rahat bırakmıyor.

Kaan ve Kamuran  yaptıkları anlaşma üzerine  Gül ve Cemal'i huzursuz etmek için harekete geçerler. Gül ve Cemal'in evlerinin bulunduğu ormanda yürüyüş yaparak  kendilerini zorla evlerine davet ettirip Cemal'in süprizini bozarlar.

Öte yandan Cemal işletmeye açacakları yerin  planlarını hazırlarken  Yusuf ve Bünyamin de belediyeye baş vurup aynı yere talip olduklarını söylerler. Ancak bundan Cemal ve Gül'ün haberi yoktur.

Sultanana'nın  ilk aşkı  Firat ise  ortadan kaybolurken  Sultanana ile ilgili gerçekleri anlatan bir mektup bırakmıştır. Bu mektup  Gül ve ablasının kafasını  karıştırır ve Nihal, gerçeği öğrenmek üzere araştırmaya karar verir.

25 Nisan 2015 Cumartesi

Güzel Köylü 45. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 45. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 29 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

20 Nisan 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 44. Bölüm Özeti - Cemal ve Kaan kavga ediyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 44. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Gül'ün yaptığı plan sonucunda Kaan, Kamuran'la evlenmekten vazgeçtiğini açıklar. Kaan, Gül ve Cemal'in aralarının açıldığını ve ayrılmak üzere olduklarını düşünmektedir. Amacı Kamuran'la sözü atarak tekrar Gül'le barışmaktır. Bununla ilgili Gül'le tekrar yakınlaşmak için ona küçük süprizler hazırlar. Gül ise bu küçük süprizleri Cemal'in yaptığını düşünür. Ancak sonuçta bunları yapanın Kaan olduğu anlaşılınca Cemal olaya el atar ve Kaan'la kavga eder.

Bu kavga neticesinde Kamuran'ın küpe olayının tamamen bir yanlış anlaşılma olduğu öğrenilir ve Kaan yaptığı hatayı düzeltmek için tekrar Kamuran'la sözlenecektir. Ancak Kaan ve Kamuran barışma aşamasında gizli bir anlaşma yaparlar. Ve bu anlaşma Gül ve Cemal'i zor durumda bırakacaktır.

17 Nisan 2015 Cuma

Güzel Köylü 44. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 44. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

13 Nisan 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 43. Bölüm Özeti - Kamuran'ın kaybolan küpesi kafaları karıştırıyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 43. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Gül, Kamuran'ın küpesini kendi yatak odasında bulunca oldukça sinirlenir. İşin aslını öğrenmeye çalışır. Cemal'in bu konuda suçsuz olduğuna düşünmektedir ancak Kamuran'ın küpesinin kendi yatak odasında ne işi olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Bu olayı bir kaç kişiyle paylaşınca kafası iyice karışır. En sonunda küpenin neden kendi yatak odasında olduğunu Kamuran'a sorar. Kamuran da eline geçen fırsatı değerlendirir ve Gül'ü kıskandırmak için Cemal'e iftira atar. Kamuran sonunun nereye varacağını düşünmeden Gül'e, Cemal'le birlikte olduğunu söyler. Bunun bir iftira olduğunu farkına varan Gül, Kamuran'dan intikam almak için Kamuran'ın hiç ummadığı bir şey yapar. Gidip bunu Kaan'a söyler. Kaan ise bunu kendisine yediremez ve bu olayı Kamuran'ın ailesinin önünde açıklar.

10 Nisan 2015 Cuma

Güzel Köylü 43. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 43. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 15 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

7 Nisan 2015 Salı

Güzel Köylü 42. Bölüm Özeti - Kamuran ve Kaan Gül’ü sinir ediyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 42. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Hüsnü’nün muhtarlık hayali bitiyor. Niyazi ve Nihal barışınca Niyazi, Ankara’ya milletvekili adayı olarak gitmeken vazgeçer. Tekrar köyde muhtar olarak görevine devam edecektir. Niyazi’nin bu kararı Cemal’in ailesini oldukça zor duruma sokar. Çünkü Hüsnü muhtar olduğunu sanıp, Sultanana’ya iyice kafa tutmuştur. Gül ve Cemal, Cemal’in ailesini bu durumdan kurtarmak için Sultanana’yla bir kez daha konuşmaya karar verirler. Ancak Sultanana inadına devam eder, geri adım atmaz. Bu durumda Gül ve Cemal’i zor günler beklemektedir.

Öte yandan Kamuran ve Kaan iyice evlilik havasına girmişlerdir. Kamuran ve Kaan, Gül’ü sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar. Kamuran bir yandan da Gül ve Cemal’in yaşadığını evi merak edip gizlice eve bakmaya gidince olanlar olur. Kamuran evde Gül’ün kafasını karıştıracak bir delil bırakmıştır ve Gül o delili bulur.

2 Nisan 2015 Perşembe

Güzel Köylü 42. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 42. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 8 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacmıştır!