25 Ocak 2015 Pazar

Güzel Köylü 32.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 32. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 28 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman yayınlandı!

20 Ocak 2015 Salı

Güzel Köylü 31.Bölüm Özeti

Star TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 31.bölüm özeti sitemize eklendi!


Cemal ve Gül herkesten gizli evlenmek için tarih almışlardır. Ancak Yusuf ve Hüsnü de Kamuran ve Cemal için nikah tarihi alma çabasına girer. Kamuran'ın hamile raporu nedeniyle nikah tarihinin öne alınması Gül ve Cemal'in bütün planlarını alt üst eder.  Bu nikahı engellemek için  Kamuran'ın hamile olmadığını kanıtlamaları gerekecektir. Cemal bunun için bir plan yapar ancak Kamuran'ın inadı yüzünden geç kalır.

Cemal ve Kamuran'ın nikah tarihi gelmiş çatmış ve Cemal'in nikah masasına gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Nikahtan bir gece önce yapılan bekarlığa veda partisi Cemal'in kurtuluşu için son şanstır.

Star TV'nin fenomen dizisi Güzel Köylü yeni bölümü ile 21 Ocak Çarşamba saat 20.30'da izleyicilerle buluşacak!

16 Ocak 2015 Cuma

Güzel Köylü 31.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 31. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 21 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 31.Bölüm Fragmanı yayınlandı!

9 Ocak 2015 Cuma

Güzel Köylü 30.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 30. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 14 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 30.Bölüm Fragmanı sayfamızda yayınlandı, iyi seyirler dileriz.

5 Ocak 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 29.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 29. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 7 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 29.Bölüm Fragmanı sayfamızda yayınlandı, iyi seyirler dileriz.