25 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 49. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 49. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 27 Mayıs Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için  fragmanlar en kısa sürede yayınlanmıştır! Güzel Köylü dizisinin yeni bir kanalda devam etmesi umuduyla iyi seyirler diliyoruz.

Güzel Köylü 49. Bölüm Özeti - Köye gelen gizemli kadın ve çocuğu kim

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 49. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Köye gelen gizemli kadın ve çocuğu ortalığı karıştırır.

Cemal geçmişinde yaptığı bir hatadan dolayı oldukça zor bir duruma düşmüştür. Köye çocuğuyla gelen kadın Cemal'in askere gitmeden önce tanıdığı bir kadındır. Kadın ısrarla çocuğun Cemal'in çocuğu olduğunu iddia etmektedir. Cemal, Niyazi ve diğer arkadaşlarıyla beraber gerçeği öğrenene kadar kadın ve çocuğu Gül'den saklamaya karar verir.

Yusuf ve Hüsnü arasındaki rekabet sahile kafe açma konusunda da devam eder. Yusuf, Gül'ün pankek tarifini almaları için  Esma ve Nurten'i Dudu'ya gönderir.  Ancak Gül tarifi vermemek için direnir. Öte yandan Sultanana'nın Gül ve Cemal'den habersiz evlerinin etrafını yaptırması herkes için büyük bir süpriz olmuştur. Herşeyden habersiz olan Sultanana bir eğlence düzenler. Ancak bu eğlencenin beklenmedik konukları vardır.

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 48. Bölüm Özeti - Nihal Evlatlık mı?

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 48. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Nihal yaptırdığı DNA testinin sonuçlarından dolayı perişan bir haldedir. Gül ve Cemal Nihal'i teselli ederler. Bu konuyu kapatmasını isterler ancak Nihal kendisinin evlatlık olduğunu düşünerek araştırmaya devam etmeye karar verir. Bu konuda da Niyazi'den yardım ister.

Hüsnü ve Yusuf baba olacakları haberini aldıktan sonra köyde lokma yapıp dağıtmaya karar verirler. Ancak bu iki ailenin lokma yapma işi bir yarışmaya dönüşür. Bu yarışta Gül'ün müthiş bir önerisi vardır. Meydanda pankek yapacaktır. Dudu, Gül'ün bu fikrine karşı çıksa da Gül kafasına koyduğunu yapar. 

11 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 47. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 47. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

Güzel Köylü 47. Bölüm Özeti - Köyde Bebek Sürprizi

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 47. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Cemal ve Kaan kavga ediyor. Güzelköy'de bebek sürprizi!
Cemal ve Gül evlerinin yerinde olmadığını görünce şaşırmışlardır. Cemal, küçük bir   araştırma  sonucunda evlerinin Kaan'ın şikayetiyle ormandan çekildiğini  öğrenir.  Kaan'a bunun hesabını sormaya giden Cemal kendini tutamaz ve Kaan'la kavga eder.  Bütün köy bu şikayetten dolayı Kaan'a tavır almıştır. Bu olayı öğrenen Sultanana ise  Kaan'a bunun hesabını sormaya hazırlanır.

Öte yandan Nihal'den haber alamayan Niyazi iyice meraklanmaya başlamıştır. Ancak   aramayı kendine yediremez ve  beklemeye devam eder.

Kendini babalığa  iyice hazırlayan Bünyamin, hastaneye  gittiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Nurten hamile değildir. Hamile olan  kayınvalidesi Esma'dır. Köyde bir hamile daha vardır.  Bu hamilelik herkes için süpriz olur.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 46. Bölüm Özeti - Gül ve Kaan ihaleyi kaybediyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 46. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Gül, Cemal ve Hüsnü belediyenin açtığı ihaleye girerler. İhalede rakiplerinin Yusuf ve Bünyamin olduğunu öğrenince Gül inat ederek ihaleyi almak için  arabasını satmaya karar verir. Ancak Kaan'ın  yapacağı bir süprizle ihaleyi Yusuf'lar karşısında kaybederler.

Kamuran ve Dudu derede kayboluyor!

Öte yandan kadınların  eski günlerdeki gibi derede çamaşır yıkaması ise tam bir maceraya dönüşür. Kamuran ve Dudu derede kaybolur.  Kamuran'dan umudu kesen aile perişan olur.

Sultanana'nın Gül ve Kaan'a kızgınlığı geçiyor.

Sultanana Yusuf'ların ihaleyi aldığını duyunca oldukça sinirlenir.  Gül ve Cemal'le iyice arayı yumuşatan Sultanana, onların küçük sevimli ahşap evine misafir olmayı kabul eder. Ancak  kötü bir süpriz onları beklemektedir.

1 Mayıs 2015 Cuma

Güzel Köylü 46. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 46. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 6 Mayıs Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

27 Nisan 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 45. Bölüm Özeti - Sultanana'nın Sırrı

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 45. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Sultanana'nın geçmişindeki sır ortaya çıkacak mı?

Kaan ve Kamuran, Gül ve Cemal'i rahat bırakmıyor.

Kaan ve Kamuran  yaptıkları anlaşma üzerine  Gül ve Cemal'i huzursuz etmek için harekete geçerler. Gül ve Cemal'in evlerinin bulunduğu ormanda yürüyüş yaparak  kendilerini zorla evlerine davet ettirip Cemal'in süprizini bozarlar.

Öte yandan Cemal işletmeye açacakları yerin  planlarını hazırlarken  Yusuf ve Bünyamin de belediyeye baş vurup aynı yere talip olduklarını söylerler. Ancak bundan Cemal ve Gül'ün haberi yoktur.

Sultanana'nın  ilk aşkı  Firat ise  ortadan kaybolurken  Sultanana ile ilgili gerçekleri anlatan bir mektup bırakmıştır. Bu mektup  Gül ve ablasının kafasını  karıştırır ve Nihal, gerçeği öğrenmek üzere araştırmaya karar verir.

25 Nisan 2015 Cumartesi

Güzel Köylü 45. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 45. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 29 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

20 Nisan 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 44. Bölüm Özeti - Cemal ve Kaan kavga ediyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 44. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Gül'ün yaptığı plan sonucunda Kaan, Kamuran'la evlenmekten vazgeçtiğini açıklar. Kaan, Gül ve Cemal'in aralarının açıldığını ve ayrılmak üzere olduklarını düşünmektedir. Amacı Kamuran'la sözü atarak tekrar Gül'le barışmaktır. Bununla ilgili Gül'le tekrar yakınlaşmak için ona küçük süprizler hazırlar. Gül ise bu küçük süprizleri Cemal'in yaptığını düşünür. Ancak sonuçta bunları yapanın Kaan olduğu anlaşılınca Cemal olaya el atar ve Kaan'la kavga eder.

Bu kavga neticesinde Kamuran'ın küpe olayının tamamen bir yanlış anlaşılma olduğu öğrenilir ve Kaan yaptığı hatayı düzeltmek için tekrar Kamuran'la sözlenecektir. Ancak Kaan ve Kamuran barışma aşamasında gizli bir anlaşma yaparlar. Ve bu anlaşma Gül ve Cemal'i zor durumda bırakacaktır.

17 Nisan 2015 Cuma

Güzel Köylü 44. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 44. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

13 Nisan 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 43. Bölüm Özeti - Kamuran'ın kaybolan küpesi kafaları karıştırıyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 43. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Gül, Kamuran'ın küpesini kendi yatak odasında bulunca oldukça sinirlenir. İşin aslını öğrenmeye çalışır. Cemal'in bu konuda suçsuz olduğuna düşünmektedir ancak Kamuran'ın küpesinin kendi yatak odasında ne işi olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Bu olayı bir kaç kişiyle paylaşınca kafası iyice karışır. En sonunda küpenin neden kendi yatak odasında olduğunu Kamuran'a sorar. Kamuran da eline geçen fırsatı değerlendirir ve Gül'ü kıskandırmak için Cemal'e iftira atar. Kamuran sonunun nereye varacağını düşünmeden Gül'e, Cemal'le birlikte olduğunu söyler. Bunun bir iftira olduğunu farkına varan Gül, Kamuran'dan intikam almak için Kamuran'ın hiç ummadığı bir şey yapar. Gidip bunu Kaan'a söyler. Kaan ise bunu kendisine yediremez ve bu olayı Kamuran'ın ailesinin önünde açıklar.

10 Nisan 2015 Cuma

Güzel Köylü 43. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 43. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 15 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

7 Nisan 2015 Salı

Güzel Köylü 42. Bölüm Özeti - Kamuran ve Kaan Gül’ü sinir ediyor

STAR TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 42. Bölüm Özeti sitemize eklendi!


Hüsnü’nün muhtarlık hayali bitiyor. Niyazi ve Nihal barışınca Niyazi, Ankara’ya milletvekili adayı olarak gitmeken vazgeçer. Tekrar köyde muhtar olarak görevine devam edecektir. Niyazi’nin bu kararı Cemal’in ailesini oldukça zor duruma sokar. Çünkü Hüsnü muhtar olduğunu sanıp, Sultanana’ya iyice kafa tutmuştur. Gül ve Cemal, Cemal’in ailesini bu durumdan kurtarmak için Sultanana’yla bir kez daha konuşmaya karar verirler. Ancak Sultanana inadına devam eder, geri adım atmaz. Bu durumda Gül ve Cemal’i zor günler beklemektedir.

Öte yandan Kamuran ve Kaan iyice evlilik havasına girmişlerdir. Kamuran ve Kaan, Gül’ü sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar. Kamuran bir yandan da Gül ve Cemal’in yaşadığını evi merak edip gizlice eve bakmaya gidince olanlar olur. Kamuran evde Gül’ün kafasını karıştıracak bir delil bırakmıştır ve Gül o delili bulur.

2 Nisan 2015 Perşembe

Güzel Köylü 42. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 42. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 8 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacmıştır!

28 Mart 2015 Cumartesi

Güzel Köylü 41. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 41. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 1 Nisan Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

21 Mart 2015 Cumartesi

Güzel Köylü 40. Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen STAR TV dizisi için Güzel Köylü 40. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 25 Mart Çarşamba saat 20.30'da STAR TV'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanmıştır!

18 Mart 2015 Çarşamba

Güzel Köylü 39.Bölüm Özeti - Sultanana Gül'ü evden kovuyor

Star TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 39.bölüm özeti sitemize eklendi!


Cemal ve Gül evliliklerini herkesten saklamaya devam etmektedirler. Ancak Cemal'in babası Hüsnü, Cemal ve Gül'ün  arasındaki ilişkinin devam ettiğine  dair  şüphelenince konuyu Dudu'ya açar. Dudu ve Hüsnü, Cemal ve Gül'e haksızlık ettikleri  konusunda hem fikir olurlar. Buna tanık olan Hilal durumu abisi Cemal'e açınca Cemal de babasına her şeyi itiraf eder, gizlice evlendiklerini söyler.  Bunu duyan Hüsnü soluğu Sultanana'da alır.  Hüsnü rahattır, muhtar olacağına emin olduğundan Sultanana'nın tehditlerine boyun eğmez.  Sultanana haberi alınca Gül'ü evden kovar.

Öte yandan Kamuran, Kaan tarafından istendiğini zannettiği gece olanlar yüzünden intikam planları yapar. Ve Kemal'i zor durumda bırakır. Kendi ördeğinin kesildiğini anlayan Sude ise  Yusuf'ların evine gelerek olay çıkarır. Sultanana'nın bu olaydan dolayı kendilerinden tarlaları alacağını düşünen Yusuf ve Ailesi  hiç beklemedikleri bir olayla karşılaşırlar.

Güzel Köylü 39.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 39. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 18 Mart Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

10 Mart 2015 Salı

Güzel Köylü 38.Bölüm Özeti - Gül ve Cemal'in evliliği açığa çıkacak mı

Star TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 38.bölüm özeti sitemize eklendi!


Sultanana takipte! Gül ve Cemal'in evliliği açığa çıkacak mı?

Kaan, Cemal ve Gül'ün kendilerine yaptıkları ahşap evi görmüştür.  Kaan bu ahşap evi Sultanana ve Hüsnü'ye söyler ve onları ahşap evin yerine götürür. Hüsnü, Sultanana ve Kaan evin yerine geldiklerinde büyük bir süprizle karşılaşırlar. Gül ve Cemal evi taşımışlardır.

Nihal'in Niyazi'ye kızıp köyden İstanbul'a dönme kararı Gül'ü alt üst eder. Nihal ve  Niyazi'yi barıştırmak için Cemal'le birlikte plan yapar. Onları bir yemekte bir araya getirmeye çalışır. Ancak bu kez Niyazi'de  alttan almaz ve ipler iyice kopar.

Öte yandan Kaan ve ablası Yusuf'un daveti üzerine akşam yemeğine giderler. Kamuran ve ailesi Kaan'ın kendisini isteyeceklerini düşünüp hazırlık yaparlar ancak yemekte beklenmedik olaylar meydana gelir.

4 Mart 2015 Çarşamba

Güzel Köylü 38.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 38. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 11 Mart Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

21 Şubat 2015 Cumartesi

Güzel Köylü 36.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 36. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 25 Şubat Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

17 Şubat 2015 Salı

Güzel Köylü 35.Bölüm Özeti - Gül ve Cemal Evleniyor

Star TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 35.bölüm özeti sitemize eklendi!


Cemal ve Gül ilişkilerini gizleme konusunda iyice kapana kısılmışlardır. Nikah günü iyice yaklaşmıştır. Bir yandan Sultanana Gül'ü sıkıştırmaktadır. Bir yandan da Hüsnü ve Dudu, Cemal'i sıkıştırmaktadır. Bunlarla uğraşan Cemal ve Gül nikah gününe kadar ilişkilerini gizlemek için ellerinden geleni yaparlar.

Öte yandan Sultanana'ya gelen esrarengiz mektup herkesin ilgisini çekmiştir. Bu mektup Sultanana'nın psikolojisi bozulmuştur. Nihal, Gül ve Sude Sultanana'nın bu durumuna oldukça üzülmektedirler.

Kamuran ve Kaan'ında ilişki içerisinde olduğunu düşünen köy halkı, Kaan'ın İstanbul'dan gelen ablasını da Kamuran'ı görmek için geldiğini düşünürler. Oysa  Kaan'ın ablası Banu, kardeşini düştüğü durumdan kurtarmak için gelmiştir. Ancak bunu yanlış anlayan Kamuran ve ailesi Banu'ya aşırı ilgi gösterir. Bu ilgi Banu'nun başına işler açacaktır.

12 Şubat 2015 Perşembe

Güzel Köylü 35.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 35. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini alacaktır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 18 Şubat Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman en kısa sürede yayınlanacaktır!

6 Şubat 2015 Cuma

Güzel Köylü 34.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 34. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 11 Şubat Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman yayınlandı!

1 Şubat 2015 Pazar

Güzel Köylü 33.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 33. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 4 Şubat Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman yayınlandı!

25 Ocak 2015 Pazar

Güzel Köylü 32.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 32. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 28 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü Fragman yayınlandı!

20 Ocak 2015 Salı

Güzel Köylü 31.Bölüm Özeti

Star TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 31.bölüm özeti sitemize eklendi!


Cemal ve Gül herkesten gizli evlenmek için tarih almışlardır. Ancak Yusuf ve Hüsnü de Kamuran ve Cemal için nikah tarihi alma çabasına girer. Kamuran'ın hamile raporu nedeniyle nikah tarihinin öne alınması Gül ve Cemal'in bütün planlarını alt üst eder.  Bu nikahı engellemek için  Kamuran'ın hamile olmadığını kanıtlamaları gerekecektir. Cemal bunun için bir plan yapar ancak Kamuran'ın inadı yüzünden geç kalır.

Cemal ve Kamuran'ın nikah tarihi gelmiş çatmış ve Cemal'in nikah masasına gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Nikahtan bir gece önce yapılan bekarlığa veda partisi Cemal'in kurtuluşu için son şanstır.

Star TV'nin fenomen dizisi Güzel Köylü yeni bölümü ile 21 Ocak Çarşamba saat 20.30'da izleyicilerle buluşacak!

16 Ocak 2015 Cuma

Güzel Köylü 31.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 31. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 21 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 31.Bölüm Fragmanı yayınlandı!

9 Ocak 2015 Cuma

Güzel Köylü 30.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 30. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 14 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 30.Bölüm Fragmanı sayfamızda yayınlandı, iyi seyirler dileriz.

5 Ocak 2015 Pazartesi

Güzel Köylü 29.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 29. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 7 Ocak Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 29.Bölüm Fragmanı sayfamızda yayınlandı, iyi seyirler dileriz.