28 Ekim 2014 Salı

Güzel Köylü 19.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Kamuran'ın başı derttedir, Cemal ve arkadaşları onu kurtarabilecekler midir? Bu kurtarma operasyonuna Gül nasıl tepki verecek? Star TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 19.bölüm fragmanı sitemize eklendi! Güzel Köylü yeni bölümü 29 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da! Güzel Köylü 19.Bölüm Fragmanı ise şöyle: Cemal ve arkadaşları Kamuran'ı kurtarmak için Muğla'ya giderler. Ancak Gül tarafından takip edildiklerininden haberleri yoktur. Gül Cemal'in kendisini ektiğini düşünmektedir. Sonuna kadar Cemal'leri takip eder.  Cemal'ler ise Kamuran'ı kurtarmak için bir plan yaparlar ve bu planın ortasına Gül yıldırım gibi düşer. Gül'ün gelişiyle ortalık karışır. Gül herşeyi yanlış anlayarak ortalığı birbirine katar.

Gül'e göre Cemal, kendisini Gül'e affettirmek zorundadır. Cemal ise kendisinin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır. Ancak Kamuran meselesini de gizlemek istemektedir.  O gece olanlar tüm köylüden gizlenecektir. Ancak Gül'ün o geceyle ilgili şüpheleri devam etmektedir. Ve bunu konuyu araştırmaya devam eder.

20 Ekim 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 18.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü için yeni bölüm fragmanını daha önce eklemiştik, şimdi yeni bölümde neler yaşanacağına bakalım. Güzel Köylü 18. bölümde Gül'ün ne kadar kırgın olduğunu izleyeceğiz. Cemal ikna oluyor ve köyden gitmiyor ancak Gül ile araları hemen düzelmeyecek, zira Gül onca çabasına rağmen durmayan Cemal'e bir hayli kırılmış durumda. Sözü uzatmadan sizleri resmi sitesinde yayınlanan özet ile başbaşa bırakalım.


Cemal gitmeye kararlıdır. Babasının sözleri onu bu kararından döndürür ancak köyde herkes Cemal'in gittiğini düşünür. Gül ise Cemal'e gitmemesi için yaptığı  çabalardan dolayı oldukça incinmiştir. Bundan dolayı da gurur yapar. Cemal  geri döndüğünde Gül'ün aşkı yerine  kırılmış gururunu bulur. Gül, Cemal'den bunun acısını çıkartmaya çalışır. Bu durum en çok Kaan'ın işine yaramıştır. Gül ile arkadaş olarak tekrar yakınlaşmaya başlar.

Kamuran da köyü terk ediyor! Öte yandan Cemal'in Gül'ü sevdiğini Cemal'in annesinden duyan Kamuran köyü terk etme kararı alır.   Kazandığı paralarla ve küçük bir bohçayla köyü terk eden Kamuran'ın ilk macerası paralarını çaldırmak olur. Beş parasız kalan Kamuran ne yapacağını bilmez halde sokaklarda dolaşırken karşısına hiç beklemediği birisi çıkar.

18 Ekim 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 18.Bölüm Fragmanı

Gül ve Cemal birbirini bu kadar severken gururlarına mı yenilmekteler? Star TV'nin sevilen sıcak dizisi Güzel Köylü'de macera, entrika ve aşk tam gaz devam ediyor. Dizinin fanları için Güzel Köylü 18.bölüm fragmanı sitemizde! Güzel Köylü yeni bölümü 22 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

9 Ekim 2014 Perşembe

Güzel Köylü 17.Bölüm Fragmanı

Pekçok kişi Güzel Köylü dizisinin yaz dizisi olarak kalacağını düşünürken Star TV'nin sevilen dizisi yeni sezonda da ekran macerasına büyük bir başarıyla devam etmekte. Gül ve Cemal başta olmak üzerek sevimli köyümüzde aşk ve macera hiç eksik olmuyor. Bildiğiniz gibi Cemal köyü terketmeye karar verdi ancak Gül onu durdurmak için elinden geleni yapıyor. Dizinin müdavimleri için Güzel Köylü 17.bölüm fragmanı haberin devamında yayınlandı! Güzel Köylü yeni bölümü 15 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

4 Ekim 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 16.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü dizisinin hayranları için yeni bölümle ilgili haber, fragman ve özet yayınlamaya devam ediyoruz. 8 Ekim Çarşamba akşamı 20.30'da Star TV ekranlarında izleyeceğimiz Güzel Köylü'nün yeni bölümünde neler yaşanacak? Gül ve Cemal tartışıyor ve araları açılmaya başlıyor. Aşağıda Güzel Köylü 16. bölüm özetini bulabilirsiniz, iyi seyirler!


Gül, Kaan'dan dolayı  Cemal'le tartışmıştır. Üstelik Cemal'i suçlamıştır. Ancak  Cemal'e haksızlık yaptığını anlayınca geri dönülmez bir yola girdiğini anlar ve ne yapacağını bilemez.  Öte yandan Cemal ise Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir.   Üstelik Gül, Cemal'e karşı  hırçınlaşmaya başlamıştır.  Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla  ciddi anlamda   bir kavgaya karışır. Buna tanık olan Cemal ise bu kez Gül'e karşı tavır alır. Gül ve Cemal gitgide uzaklaşmaya başlamıştır. Bu arada  Kaan'ın yaralanması da Kaan ve Gül'ün yakınlaşmasına neden olur. Bu yakınlaşma Gül açısından  arkadaşçadır ancak Kaan bunu yanlış anlar ve umutlanır.

Cemal ise artık köyde duramayacağını anlar ve köyü terk etmeye karar verir.  Bundan haberi olan Gül, Cemal'i durdurmak için harekete geçer.

2 Ekim 2014 Perşembe

Güzel Köylü 16.Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarında ciddi bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran ve reytinglerde bu hafta da ilk sırada yer alan Güzel Köylü'de hem eğlence hem de sürükleyici sahneler devam ediyor. Biz de sizler için Güzel Köylü fragmanı çıktığında hemen yayınlıyoruz. Bugün de Güzel Köylü 16.bölüm fragmanı çıktı ve blogumuzda yayınlandı! Güzel Köylü yeni bölümü 08 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!