29 Eylül 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 15.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü her hafta sürükleyici sahnelerle ekranlardaki macerasına devam ediyor. Dizide Gül ve Kaan'ın geçmişte tanıştıklarının ortaya çıkması ile köy karışıyor. Bu durum elbette en çok Cemal'i üzüyor. Çünkü Gül uzun zamandır bu gerçeği kendisinden saklamıştır. Gül özür dilemek için yollar aramaya başlar. İşte Güzel Köylü'nün yeni bölümünde yaşanacaklar:



Gül ve Kaan'ın daha önceden ilişkisi olduğunu öğrenen Cemal kendisini aldatılmış hisseder.  Neticede onca zamandır aynı köyün içerisinde birbirlerini tanımıyormuş gibi davranan Gül ve Kaan, Cemal'in gözünün içine baka baka  yalan söylemişlerdir.  Gül, Cemal'in kendisine olan tavrının Kaan'dan kaynaklandığını anlayınca Cemal'den özür dilemenin yollarını arar. Bir yandan da Kamuran'ın yaptıklarının hesabını sormaya çalışır. Ancak Kaan, Kamuran'a inanır ve Gül'e  Kamuran'ın bu konuda masum olduğunu söyler. Gül ise bütün  olanların Kamuran tarafından tezgahlandığını kanıtlamaya çalışır.

Öte yandan Kaan Cemal'le yüzleşerek  Gül ile olan ilişkisi hakkında konuşmak ister ancak beklenmedik olaylarla karşı karşıya gelir.

26 Eylül 2014 Cuma

Güzel Köylü 15.Bölüm Fragmanı

Star TV'nin yaz aylarındaki reyting rekortmeni olan dizisi Güzel Köylü kış sezonunda da kanalın en iddialı dizileri arasında. Yeni bölümdeki gelişmeleri merakla beklenen dizi için Güzel Köylü 15.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Güzel Köylü yeni bölümü 01 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

20 Eylül 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 14.Bölüm Fragmanı

Star TV'nin iddialı dizisi Güzel Köylü'de macera tam gaz devam ediyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dizi için Güzel Köylü 14.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Bakalım Star ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta neler olacak. Güzel Köylü yeni bölümü 24 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

15 Eylül 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 13.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü dizisi emin adımlarla yoluna devam ediyor.  Cemal Gül'e evlilik teklif etmiş ve bunu da gerekli görürken Gül henüz bir evliliğe hazır değildir. 17 Eylül 2014 Çarşamba akşamı ekrana gelecek dizide yaşanacakları merak edenler için Güzel Köylü 13.Bölüm Özeti yayınlanmıştır.

Gül'ün Cemal'den aldığı evlenme teklifi kafasını karıştırır. Cemal'e göre seven iki insanın evlenmesi oldukça doğalken Gül henüz evlilik fikrine sıcak bakmamaktadır. Üstelik geçmişinde  Kaan'la evlilik konusunda kötü bir tecrübe yaşamıştır. Gül bir türlü karar veremez. Cemal'le çok mutludur ancak  evlilik konusunda kesin karar verememektedir.

Öte yandan hafiye gibi çalışan Kamuran'ın, Kaan ve Gül'ün  önceden birbirlerini tanıdıklarını ve bir  ilişki yaşadıklarını öğrenmesi an meselesidir. Bu konuda Cristina'yı kullanır.

Niyazi ise oldukça zor durumdadır. Sultan Ana Niyazi'ye sadece nişan yüzüğünü takmakla kalmaz hayatını kabusa çevirir.

11 Eylül 2014 Perşembe

Güzel Köylü 13.Bölüm Fragmanı

Star TV'nin yaz aylarında ekranlara gelen dizisi Güzel Köylü kış sezonunda da iddialı rakiplerine rağmen zirvede kalmaya devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesi kazanan dizi için Güzel Köylü 13.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Bakalım Star ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta neler olacak. Güzel Köylü yeni bölümü 17 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!


4 Eylül 2014 Perşembe

Güzel Köylü 12.Bölüm Fragmanı

Güzel Köylü kış sezonunun başlamasıyla iddialı dizilerle aynı akşam ekranlara geldi ancak günü yine birinci tamamlamayı başardı. Yine birbirinden sıcak ve eğlenceli hikayeleri ile sizleri ekrana başına kilitleyecek dizi için Güzel Köylü 12.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Bakalım Star ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta neler olacak. Güzel Köylü yeni bölümü 10 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!


Kaynak: Güzel Köylü Fragman