28 Ağustos 2014 Perşembe

Güzel Köylü 11.bölüm fragmanı

Güzel Köylü bu hafta da izlenme oranlarını arttırıp zirvedeki yerini koruyarak yoluna devam etti. Kış sezonunda da sevenleriyle buluşacak dizinin yeni bölüm fragmanı çıktı. Sizleri merakta bırakmamak için hemen Güzel Köylü 11.bölüm fragmanı sitemizde yayında! Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak. Güzel Köylü yeni bölümü 3 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'da sevenleriyle buluşacak.


Kaynak: Güzel Köylü 11.bölüm Fragmanı

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 10.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü dizisi sıcak hikayesiyle ekranlara gelmeye ve yüksek reytingler almaya devam ediyor. Bu hafta 10. bölümü ile sevenleriyle buluşacak olan dizide acaba neler yaşanacak? İşte merak edenler için Güzel Köylü 10.Bölüm Özeti:

Birlikte geçirdikleri gece sonrasında Gül ve Cemal’in ilişkisi iyice alevlenmiştir.

Gül, Güzel Köy’ün güzellikleri karşısında her geçen gün büyülenmektedir. Sultanana, Gül’e köye bir faydası dokunmadığını söyleyerek kızınca Gül ve Cemal köyün kalkınması için birlikte çalışmaya karar verirler. Bu konuyla ilgili köyde bir heyet kurup  kültür cenneti olan Güzel Köy’ü kültür turizmine açıp tur getirmeye karar verirler. Köylü de turla gelenelere kendi ürettiği malları satarak kendi  ekonomisini canlandıracaktır.  Bu konuda Gül’e en büyük desteği Kaan verir.  Kaan’ın İstanbul’da oldukça geniş bir çevresi vardır ve bu çevreden yararlanabileceklerdir. Gül her ne kadar Kaan’ı bu kurul da istemese de köyün ileri gelenleri Kaan’ın da olması konusunda ısrar ederler.

Cemal, Gül’ün de kendisine karşı bir şeyler hissettiğinden artık emindir. Gül’e onu sevdiğini söyleyip açılacakken hiç beklenmedik bir şey olur. Muhtar Niyazi ve Kahveci Sıddık Kaan ve Gül arasında eskiden gelen bir ilişkinin varlığını anlamıştır.

Güzel Köylü 10. Bölümü 27 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star TV'de.

23 Ağustos 2014 Cumartesi

Güzel Köylü dizisinin çekimleri İstanbul'a taşındı

Star TV'nin başarılı yazlık dizisi Güzel Köylü'nün hikayesi İstanbul'a mı taşınacak?  Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi genç oyuncuların başrolünü paylaştığı Güzel Köylü aldığı reytinglerle de yazın en sevilen dizilerinden biri olduğunu gösterdi. Ege'de bir köyde çekimleri devam eden dizi kış sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Ünlü televizyoncu Mesut Yar Güzel Köylü dizisinin Muğla'da yapılan çekimlerinin sona erdiğini ve bundan sonra çekimlerin İstanbul'da yapılacağını duyurdu.

Kış sezonunda kasvetli dram dizilerinin yanında Güzel Köylü dizisinin de devam edecek olması gerçekten çok güzel bir haber.

22 Ağustos 2014 Cuma

Güzel Köylü 10.bölüm fragmanı

Her hafta Çarşamba akşamı ekranlara gelen ve izleyicilere keyifli anlar yaşatan Güzel Köylü bu hafta reytinglerini de arttırarak zirvede kalmayı başardı. Yeni bölümde yaşanacakları öğrenmek isteyenler için işte Güzel Köylü 10.bölüm fragmanı! Dizinin yeni bölümünün 27 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekrana geleceğini hatırlatalım.


Kaynak: Güzel Köylü Fragmanı

19 Ağustos 2014 Salı

Güzel Köylü 9.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü bu hafta 9. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde en çok merak edilen konu Cemal'in Gül'e açılıp açılamayacağı. Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Baykut Badem ve Filiz Ekinci tarafından kaleme alınan dizide bakalım bu hafta neler yaşanacak. İşte Güzel Köylü 9.Bölüm Özeti!

Cemal, Kamuran’dan helallik almak için konuşurken Kamuran'a onu sevdiğini söyler. Kamuran bu sevgiyi farklı algılayınca sevinçten havalara uçar. Üstelik bu konuşmayı Nihal de duymuştur ve Gül'e anlatır. Bunun üzerine Cemal’le konuşmak isteyen Gül, Cemal’le buluşarak harabelere gider. Cemal’in Gül'e açılması, O’na aşık olduğunu söylemesi an meselesidir. Bu işi kolaylaştırmak için Niyazi ve Sıddık onlara bir oyun oynarlar. Bu oyun neticesinde Gül ve Cemal geceyi birlikte geçirmek zorunda kalırlar.

Kaan ise Köyden arazi almaya karar verir. Köylüler Kaan'a tarlalarını satmak için sıraya girerler. Ancak Sultan Ana bu işi bozar ve hatırı sayılı bir araziyi Kaan'a verir. Kaan bu arazide organik tarım yapacaktır. Bu mesele en çok Gül’ün canını sıkar, çünkü Kaan köyde organik tarım yaparak iyice köye yerleşecektir.

Güzel Köylü 9.bölüm fragmanı

Star ekranlarının sevilen yaz dizisi Güzel Köylü'de macera kaldığı yerden devam ediyor. Yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çeken sıcak aşk dizisinde bakalım bu hafta neler yaşanacak. Sabırsızlıkla bekleyenler için işte Güzel Köylü 9.bölüm fragmanı! Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler 20 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekran başında olsunlar.

11 Ağustos 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 8.Bölümde neler yaşanacak?

Star ekranlarında 13 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'den itibaren izleyebileceğiniz Güzel Köylü 8. bölümünde neler yaşanacak? İşte Güzel Köylü 8. bölüm özeti!

Sultan Ana'nın  inekleri fabrikaya yollama kararı Gül'ün iyice moralini bozar ve olanlardan kendisini sorumlu tutmasına neden olur. Cemal, Gül'den Sultan Ana'yı ikna etmesi için zaman ister. Bu arada veterinerle sorunu çözmeye çalışacaktır. Bütün köylü Cemal'in bu durumunu kendilerine dert eder ve kendilerince bir çözüm arama yoluna girerler. Gül, Cemal'in ve ailsinin işsiz kalmasından dolayı oldukça üzgündür.

Öte yandan Hüsnü, Kamuran'ın ahını aldıkları için bütün bunların başına geldiğini düşünmektedir. Bu yüzden Cemal'e Kamuran'dan helallik alması için baskı yapar.

Kaan ise Gül'ün kendisine karşı olan tavrından dolayı köyde kalmaya ve organik tarım işine girmeye karar verir. Bunun için de arazi ararken Sultan Ana'nın bir süpriziyle karşılaşır. Bu süpriz Gül'ün hiç hoşuna gitmeyecektir. Güzel Köylü 8. Bölüm Fragmanı için tıklayınız.

8 Ağustos 2014 Cuma

Güzel Köylü 8.bölüm fragmanı

Güzel Köylü yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi ve oldukça yüksek reytingler alarak haftayı birinci tamamladı. Star ekranlarının sevilen dizisi için Güzel Köylü 8.Bölüm Fragmanı Güzel Köylü blogumuza eklendi. Dizinin yeni bölümünü 13 Ağustos Çarşamba akşamı 20.00'den itibaren Star TV'de yerini alacak. Güzel Köylü 8.Bölüm Fragmanı izle!