31 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel Köylü 7.bölüm fragmanı

Yaz ekranlarının sevilen dizisi için Güzel Köylü 7.Bölüm Fragmanı Star TV'de yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 6 Ağustos Çarşamba akşamı yeni saati olan 20.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz. Güzel Köylü 7.Bölüm Fragmanı izle!
Kaynak: http://fragmani.guzelkoylu.org/guzel-koylu-7-bolum-fragmani/

25 Temmuz 2014 Cuma

Güzel Köylü 6.Bölümde neler yaşanacak?

Star TV ekranlarında 30 Temmuz Çarşamba akşamı izleyebileceğiniz Güzel Köylü 6. bölümünde neler yaşanacak? Dizimizin iki önemli karakteri Gül ve Cemal yine bir araya geliyor!

Cemal’in bilek güreşinde Kaan’ın karşısında bayılarak yenilgiye uğraması Gül’ü oldukça etkilemiştir. Gül, Cemal’e karşı haksızlık ettiğini düşünerek tekrar onunla çalışmaya karar verir. Kaan’ı da  Cemal’in bayılmasına neden olduğu  için suçlar. Oysa  Cemal’in  bayılmasında Kaan’ın hiç bir etkisi yoktur. Bu tamamen Kamuran ve ablasının hazırladığı bir oyundur.

Cemal ve Gül tekrar birlikte çalışmaya başlarlar. Üstelik birlikte çalışma sonucunda olumlu etkiler almış, süt  verimini arttırmışlardır. Bu durum köyde  kıskançlıklara neden olurken Gül ve Cemal’in de yakınlaşmasına neden olur. Ancak Kaan da Gül’ü yalnız bırakmaz.

Güzel Köylü 6.bölüm fragmanı

Yaz ekranlarının sevilen dizisi için Güzel Köylü 6.Bölüm Fragmanı Star TV'de yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 30 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

22 Temmuz 2014 Salı

Güzel Köylü 5.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü 5.Bölümde Gül, Cemal’den uzaklaşıyor! 23 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'de Star ekranlarında izleyebileceğiniz fenomen dizinin 5. bölüm özeti yazımızda!

Gül ve Cemal’i birbirlerine yakınlaşmış halde gören Kaan Köydeki işlerini bir an önce bitirip İstanbul’a dönmeye karar verir. Öte yandan Kamuran da Cemal konusunda iyice bunalıma girmiştir. Gül, Kaan’ı Cemal’le aralarında bir şey olmadığına ikna etmeye çalışır. Ancak Kaan kararlıdır ve köyden gidecektir. Gül ve Cemal’in ahırda uygunsuz durumda yakalandığı haberi Sultanana’ya gelir ve Sultanana Gül’e Cemal’den uzak durmasını tembihler. Cemal, Gül’ün dengi değildir. Gül Cemal’den uzaklaşır. Cemal bu uzaklaşmaya anlam veremez. Gül’ün ablasına iyice tutulan Niyazi’yi sakinleştirmek için Hikmet’in verdiği sakinleştirici sudan içen Niyazi ve Hüsnü ağlama krizine girerler. Hüsnü hiç istemediği halde duygusal bir pozisyona bürünüp her şeye evet der. Bu durum Hüsnü’nün etrafındakilerce kullanılmaya başlar.  

17 Temmuz 2014 Perşembe

Gül ile Sultan Ana (Güzel Köylü dizisi)

Güzel Köylü fanları için yeni resimler paylaşmaya devam ediyoruz. Gül ile çok sevdiği Sultan Ana aynı karede! Güzel Köylü dizisinden sizler için 2 fotoğraf.





Güzel Köylü zirvede! 16 Temmuz 2014 Çarşamba Reytingleri

Star ekranlarında izleyicilerle buluşan ve çok sevilen Güzel Köylü dizisi bu hafta reytingler de birinci oldu. Hem Total hem de AB grubunda birinci olan dizisi Çarkıfelek mi, Vay Arkadaş mı ve Eyvah Düşüyorum gibi yapımları geride bıraktı. Güzel Köylü yaz sezonunda yayınlanan diziler arasında en iddialılardan biri olduğunu da yine kanıtlamış oldu.

İşte 16 Temmuz 2014 Çarşamba Reytingleri (Büyütmek için tıklayınız)

Güzel Köylü 5.Bölüm Fragmanı

Dün akşam dizinin yeni bölümü ve sonrasında Güzel Köylü 5.Bölüm Fragmanı Star TV'de yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 23 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

13 Temmuz 2014 Pazar

Güzel Köylü 4. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Star ekranlarının fenomen adayı dizisi için Güzel Köylü 4. Bölüm 2. Fragmanı sitemize eklendi. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler 16 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında olsunlar. İşte Güzel Köylü 4. Bölüm 2. Fragmanı!

 

10 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel Köylü 4.Bölüm Fragmanı

Güzel Köylü 4.Bölüm Fragmanı Star ekranlarında yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 16 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

7 Temmuz 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 3.Bölüm Özeti

Star ekranlarında sevenleriyle buluşan şirin Ege dizisi için yeni bölüm özeti yayınlandı. İşte Güzel Köylü 3.Bölüm Özeti:

Gül karmaşık duygular içerisinde! Kaan’ın köye yerleşmesiyle Gül için karmaşık günler başlar.Kaan kendini affettirmeye çalışsa da Gül ona dönmemeye kararlıdır. Üstelik yeni yeni tanıdığı Cemal’den de etkilenmeye başlamıştır.

Çünkü Kaan’da kaybettiği bir çok duyguyu Cemal de bulmaya başlamıştır. Kamuran’ın intiharından esinlenen Sultan ana evdeki ilaçların tümünü içip ortadan kaybolur. Gül başta olmak üzere bütün köy Sultan anayı bulmak için seferber olur.

Bu karışıklık içinde Gül, Sultan ananın gerçek babannesi olduğu bilgisine ulaşır. Bu inanılmaz gelişmeyi İstanbul’daki ablası Nihal’e söyleyince Nihal, küçük kardeşleri Sude’yi de alıp Güzel Köy’e gelir.

Artık köyde bir değil, üç İstanbullu kız vardır. Köyün kadınları ile erkekleri arasında gerilim unsuru olacak bu durumdan en çok öküzlerin Hüsnü etkilenir. Çünkü Sultan ananın üç torunu olması demek yaşlı kadının mirasının üçe bölüneceği anlamına gelmektedir ve Hüsnü bunu hiç hesap etmemiştir.

4 Temmuz 2014 Cuma

Güzel Köylü 3.Bölüm Fragmanı

Merakla beklediğinizi bildiğimiz Güzel Köylü 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünü 9 Temmuz akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

 

3 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel köylü Dizi Setinden Yeni Resimler geldi

Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir köyde çekimleri devam etmekte olan Güzel Köylü dizisinin setinden yeni resimler geldi, hemen sizlerle paylaşıyoruz. guzelkoylufragman.blogspot.com















Güzel Köylü Dizisi Deniz Baytaş Kimdir

Deniz Baytaş Kimdir Vikipedi Nereli BiyografiDeniz Baytaş Kimdir

Show Tv ekranlarında büyük bir beğeni ile izlediğiniz Rüzgarlı Sokak dizisinin sevilen oyuncularından Deniz Baytaş’in hayatı.. Nimet karakteri ile izlediğimiz oyuncu kaç yaşında, nereli, evli mi? Gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Baytaş resimleri, fotoğrafları, vikipedi, kiminle birlikte, sevgilisi var mı, boyu, kilosu ve hakkında bilmek istediklerinizi bu sayfadan takip edebilirsiniz.
Doğum Tarihi 19 Ağustos 1965 Eğitim Durumu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ajans Goldmine Ajans
1983 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu.

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Güzel köylü Dizi Setinden Yeni Resimleri 2

Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir köyde çekimleri devam etmekte olan Güzel Köylü dizisinin setinden yeni resimler geldi, hemen sizlerle paylaşıyoruz. guzelkoylufragman.blogspot.com











1 Temmuz 2014 Salı

Güzel Köylü Setinden Görüntüler Video 2

Büyük bir sabırsızlıkla beklenen Güzel Köylü dizisinin setinden yeni görüntüler var, biz de sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Güzel Köylü Setinden Görüntüler 2


Güzel Köylü 2. Bölüm Fragmanı

Güzel Köylü dizisi başladı ve hem mekanlar, hem güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle herkesi büyüledi. Güzel Köylü dizisinin bir süredir beklediğimiz 2. bölüm fragmanı tv'de yayınlandı. Dizinin yeni bölümünü 2 Temmuz Çarşamba akşamı Star ekranlarından izleyebilirsiniz. Güzel Köylü 2. Bölüm Fragmanı sizlerle.