30 Haziran 2014 Pazartesi

Güzel Köylü Dizisi Setinden Ekip Resimleri

Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir köyde çekimleri devam etmekte olan Güzel Köylü dizisinin setinden ilk resimler geldi, merakla bekleyenler için hemen sizlerle paylaşıyoruz. guzelkoylufragman.blogspot.com

Güzel Köylü Dizisi

Güzel Köylü Dizisi Ekibi
Güzel Köylü Dizisi Ekibi

Güzel Köylü Setinden Görüntüler Video 1

Büyük bir sabırsızlıkla beklenen Güzel Köylü dizisinin setinden bazı görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Güzel Köylü Setinden Görüntüler

29 Haziran 2014 Pazar

"Güzel Köylü" dizi ekibi Vali Güvençer'i ziyaret etti

Muğla ilimizin Yatağan İlçesine bağlı Bozüyük Mahallesinde çekimleri devam eden “Güzel Köylü” adlı dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, dizinin oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan ve Ali İpin, teknik ekipten Barbaros Canlı, Kazım Gök ve Emrah Gürsu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Muğla’nın Yatağan İlçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde çekimleri devam eden “Güzel Köylü” isimli dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, dizinin oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan ve Ali İpin, teknik ekipten Barbaros Canlı, Kazım Gök ve Emrah Gürsu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, daha önce de aynı mahallede ‘Baba Ocağı’ dizisinin çekimlerini gerçekleştirmişti.

Vali Güvençer, ‘Güzel Köylü’ dizisinin Muğla’nın tanıtımı açısından önemli katkı sağlayacağını, mümkün olduğu kadar gerekli desteğin verileceğini söyledi. Muğla’nın güzelliklerinin tanıtılması açısından bu dizinin vesile olacağını söyleyen Vali Güvençer dizi ekibine başarılar diledi.

Gold Film yapımı olan ‘Güzel Köylü’ dizisinin senaristliğini Baykut Badem ve Filiz Ekinci yapıyor. Gizem Karaca, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Özlem Tokaslan, Ali İpin, Mehmet Ali Nuroğlu, Erkan Sever, Tolga Ortancıl, Simge Selçuk’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Güzel Köylü, İstanbul'un keşmekeşinden bunalan Gül’ün (gizem karaca) İstanbul’u terk edip küçük bir Ege kasabası olan Güzelköy’e yerleşmesini ve burada başından geçenleri konu alıyor. Güzel Köylü dizisi 24 Haziran 2014 Salı akşamı star-tv/ " target="_blank" class="tag">Star TV’de ekrana gelecek.

28 Haziran 2014 Cumartesi

Güzel Köylü Yakında Star'da!


Güzel Köylü dizisi başlıyor

25 haziran çarşamba akşamı saat 20.00'de Güzel Köylü dizisi start alıyor. Tam bir şehirli olarak yetişen Gül İstanbul’un yoğun temposundan sıkılıp küçük bir Ege kasabasıne gelir ve hayatı tamamen değişir.

İstanbul’dan Muğla’ya uzanan eğlenceli bir aşk hikayesi...

Mustafa Şevki Doğan’ın yöneteceği dizinin senaristleri Baykut Badem ve Filiz Ekinci. 

Başrollerinde Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat,  Ahmet Mümtaz Taylan,  Zerrin Sümer,  Ali İpin gibi oyuncuların oynadığı "Güzel Köylü" de İstanbul'un keşmekeşliğinden  sıkılan  ve üstüne üstlük  evlenmek üzere olduğu sevgilisi tarafından da aldatıldığını düşünen Gül'ün, Muğla'ya Güzelköy adlı bir köye gitmesi ve orada başına gelenler konu ediliyor...

Genel hikaye İstanbul'un keşmekeşinden bunalan Gül (Gizem Karaca) yeter artık deyip İstanbul’u terk edip Muğla’ya, Güzelköy’e yerleşiyor. Gül’ün İstanbul’u terk edişindeki tek neden elbette bu değil. Çünkü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan’ın (Mehmet Ali Nuroğlu) ihanetine uğradığını düşünüyor. Dünyası yıkılan Gül’e aynı gün Güzel Köy’den İstanbul’a gelen Cemal (Berk Cankat) tarafından bir mektup getiriliyor. Gül mektubu okuyunca Güzelköy’de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana’nın (Zerrin Sümer) varlığından haberdar oluyor. Zaten İstanbul’dan kaçıp gitmek isteyen Gül’de, Cemal’in getirdiği mektup rehber oluyor. 

Tam bir kentli olarak yetişmiş olan Gül, köye geldiğinde kendisini yeni bir kaosun içerisinde buluyor. Çünkü Cemal, babası Hüsnü’nün (Ahmet Mümtaz Taylan) zoruyla evlendirilmek istediği köylü kızı Kamuran’a (Esin Civangil) nikah masasında ‘Hayır’ diyor ve köy karışıyor. İstanbul’un karmaşasından kaçıp huzura gittiğini sanan Gül, daha da karmaşık bir yere geldiğini sanınca geri dönmek istiyor ancak bu sefer de İstanbullu sevgilisi Kaan’ın peşinden köye geldiğini görünce O’na inat köyde yaşamaya karar veriyor. 

Zamanla aslında köyün çok da güzel bir yer olduğunu anlayan Gül, köylü Cemal’e gönlünü kaptırınca olanlar oluyor. Cemal’in nikah masasında hayır demesinin sebebinin de kendisi olduğunu öğrenince köyde dillere destan yepyeni bir aşk başlıyor.

27 Haziran 2014 Cuma

Güzel Köylü Dizi Müziği

Diziler için soundtrack ya da dizi müziği çok önemlidir, bu yeni başlayacak olan Güzel Köylü dizisi için de geçerli.

Dizi müzikleri dizideki potansiyeli izleyiciye aktarmak için en iyi yollardan birisidir.Bunun için bir çok örneği daha önce görmüş durumdayız.

Son olarak yakın zamanda Starekranlarında başlayacak olan Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın başrollerinde oynayacağı dizinin dizi müzikleri henüz belli olmamasına rağmen sağlam bir dizi müziği ve jenerik müzikleri görmeyi ümit ediyoruz.

Kadrosunu tek tek incelediğimiz zaman özellikle gençlerin dikkatini çekecek olan Güzel Köylü dizisi dizi müzikleri hakkında yayınlarımız şuan için sınırlı kalacaktır.Diziyle alakalı daha fazla paylaşımlar olduğu zaman sayfamızdan takip edebilirsiniz

26 Haziran 2014 Perşembe

Güzel Köylü Dizisi Ne Zaman Başlayacak?


Gizem Karaca, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer , Özlem Tokaslan ve Ali İpin gibi ünlü oyuncuları kadrosunda barındıran ve kadro çalışmalarına devam eden yaz dizisi Güzel Köylü Star TV ekranlarında başlamak için gün sayıyor.

Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın başrollerinde olacağı dizi 25 haziran çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak.

Şimdiden Gizem Karaca sevenleri tarafından merak edilen dizinin detayları yakında netleşecek.

Berk Cankat'ın Güzel Köylü'deki rolü belli oldu

 Güzel Köylü dizisinin başrol oyuncularından olan Berk Cankat'ın Güzel Köylü dizisinde hangi rolde oynayacağı belli oldu.

1984 doğumlu başarılı oyuncunun geçmişini araştırdığımızda 2 tane dizi tecrübesi olduğunu görüyoruz.

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım lisansını tamamlamış, sonra Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu Güzel Köylü Dizisinde Cemal Karakteriyle karşımıza çıkıyor.

Son olarak sayfamıza Güzel Köylü setinden alıntı bir fotoğraf ekliyoruz.



Özlem Tokaslan ve Ali İpin Güzel Köylü dizisine dahil oldu

Güzel Köylü dizisine iki yeni oyuncu!

Star TV ekranları bu yaz şenlendirecek olan Güzel Köylü dizisi kadrosunu güçlendirmeye devam etmekte.

Berk Cankat ve Gizem Karaca’nın başrollerini paylaştığı Güzel Köylü dizisine yeni oyuncular katıldı.

Dila Hanım dizisinden tanıdığımız Özlem Tokaslan ve Ali İpin Güzel Köylü dizisine dahil oldu.

Star ekranlarında Haziran'ın 3. haftasında başlaması beklenen ve başrollerini Gizem Karaca ile Berk Cankat’ın paylaşacağı, Baykut Badem’in senaryosunu kaleme alacağı ve Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yapacağı Güzel Köylü dizisinin oyuncu kadrosuna iki oyuncu daha dahil oldu.

Faruk Turgut’un yapımcılığını üstleneceği dizide, son olarak Dila Hanım’da rol alan Özlem Tokaslan ve Yaprak Dökümü, Aşk Bir Hayal ve Aşk Ekmek Hayaller gibi dizilerde rol almış olan Ali İpin de yer alacak.

Güzel Köylü dizisi Nerede Çekiliyor?


Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın başrollerini paylaştığı Güzel Köylü dizisi hakkında bilgilerimizi sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Mehmet Ali Nuroğlu, Ahmet Mümtaz'ın da yer alacağı dizi nerede çekiliyor diye merak edenler için yazımızı hazırladık.

Güzel Köylü dizisi Muğla -İstanbul hattında hayat bulacak ve Gizem Karaca ile Berk Cankat'ın uyumları dikkatleri çekecek gibi duruyor.

Reyting alır mı almaz mı henüz kesin birşey söylemek zor olsa da bir yaz dizisi olduğunu düşünürsek oyuncu kadrosu hiç de fena değil gibi gözüküyor.

25 Haziran 2014 Çarşamba

Güzel Köylü Gül'ün yani Gizem Karaca'nın Yeni Saç Modeli haberimizde


Haziran ayında 3. haftasında başlayacak olan Güzel Köylü dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca'nın yeni saç rengi dizinin setinde görüntülendi.

Daha önceki saçından farklı bir modele bürünen başarılı ve güzel oyuncunun yeni saç renginin oldukça yakıştığı görülüyor.Berk Cankat (Cemal) ve Gizem Karaca (Gül)'nın yakın zamanda başlayacak dizideki aşkları şimdiden çok konuşulacağa benziyor. Biz de sizlere Gizem Karacanın yeni saç modelini sunuyoruz.


Güzel Köylü Genel Hikayesi, Güzel Köylü dizisinin Konusu


Güzel Köylü dizisinin Genel hikayesiİstanbul'un keşmekeşinden bunalan Gül (Gizem Karaca) yeter artık deyip İstanbul’u terk edip Muğla’ya, Güzelköy’e yerleşiyor. Gül’ün İstanbul’u terk edişindeki tek neden elbette bu değil. Çünkü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan’ın (Mehmet Ali Nuroğlu) ihanetine uğradığını düşünüyor. Dünyası yıkılan Gül’e aynı gün Güzel Köy’den İstanbul’a gelen Cemal (Berk Cankat) tarafından bir mektup getiriliyor. Gül mektubu okuyunca Güzelköy’de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana'nın (Zerrin Sümer) varlığından haberdar oluyor. Zaten İstanbul’dan kaçıp gitmek isteyen Gül’de, Cemal’in getirdiği mektup rehber oluyor. 

Tam bir kentli olarak yetişmiş olan Gül, köye geldiğinde kendisini yeni bir kaosun içerisinde buluyor. Çünkü Cemal, babası Hüsnü’nün (Ahmet Mümtaz Taylan) zoruyla evlendirilmek istediği köylü kızı Kamuran’a (Esin Civangil) nikah masasında ‘Hayır’ diyor ve köy karışıyor. İstanbul’un karmaşasından kaçıp huzura gittiğini sanan Gül, daha da karmaşık bir yere geldiğini sanınca geri dönmek istiyor ancak bu sefer de İstanbullu sevgilisi Kaan’ın peşinden köye geldiğini görünce O’na inat köyde yaşamaya karar veriyor. 

Zamanla aslında köyün çok da güzel bir yer olduğunu anlayan Gül, köylü Cemal’e gönlünü kaptırınca olanlar oluyor. Cemal’in nikah masasında hayır demesinin sebebinin de kendisi olduğunu öğrenince köyde dillere destan yepyeni bir aşk başlıyor.

24 Haziran 2014 Salı

Güzel Köylü Dizisi Resimleri & Fotoğrafları

Merakla beklenen Güzel Köylü dizisi hayırla, umutlarıyla, gülen yüzleriyle, acıları, dertleri ve paylaşımlarıyla yola çıktı ve dolu dizgin devam ediyor.

Sizler için sosyal medyada bir birinden güzel Güzel köylü set resimlerini derledik.

Resimlerin Üzerine tıklayarak büyük boy görebilirsiniz.



     

Güzel Köylü Berk Cankat - Gizem Karaca (Cemal ve Gül) Aşkı



Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın başrollerini paylaştığı Güzel Köylü dizisi oyuncu kadrosu zenginliğiyle dikkat çekiyor.

Bildiğimiz ikilinin dışında dizide Mehmet Ali Nuroğlu, Erkan Sever, Simge Selçuk, Deniz Baytaş, Esin Civangil, Özlem Tokaslan, Ali İpin, Zerrin Sümer ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerde yer alıyor.

Star TV'de çok yakında ekrana gelecek olan Güzel Köylü dizimizin başrol oyuncuları Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın dizide Cemal ve Gül karakterleriyle yakalayacağı uyum şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Hayranlarının şimdiden merakla beklediği dizinin tanıtım fragmanları yakında çıkar diye umuyoruz.

Güzel Köylü Dizisi Başlıyor

Güzel Köylü Dizisi Star TV ekranlarında 25 haziran çarşamba saat 20.00'de başlıyor. Gizem Karaca, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Özlem Tokaslan ve Ali İpi gibi isimlerin yer aldığı yaz dizisi Güzel Köylü dizisi için çok kısa bir süre kalmasına rağmen bizler şimdiden web sitemizi açarak sizlerle yazımızı buluşturmak istiyoruz.

Gizem Karaca daha önce yine Star ekranlarında yayınlanıp daha sonra Fox tv ye geçen Benim hala umudum var dizisinden beklediği ilgiyi alamayınca bu sefer yeni dizi Güzel Köylü dizisinin başrol teklifini kabul etti ve Berk Cankat ile başrolde oynayacaklar.

Kadrosunda bir çok isimin bulunduğu dizi 25 haziran çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

Şimdiden Gizem Karaca fanları tarafından yoğun ilgiyle takip edilen Güzel Köylü dizisinin kadrosuna daha başka isimlerde dahil olabilir. Sitemizden an be an takip edebilirsiniz.

23 Haziran 2014 Pazartesi

Güzel Köylü Star TV ekranlarında ne zaman başlıyor?

Gizem Karaca ve Berk Cankat'lı Güzel Köylü dizisi Haziran ayının 2. haftası başlayacak diye daha önce tahminlerimiz olmuştu ama son olarak Güzel Köylü resmi twitter hesabından aldığımız bilgilere Güzel Köylü Dizisi 25 haziran çarşamba akşamı saat 20.00'de başlayacakmış.

Haftaya başlayacak olan dizinin çekimleri son sürat devam ederken eğlenceli geçen çekimlerde oyuncular sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını bir bir paylaşıyorlar.Son olarak ise dizimizin Cemal'i yani Berk Cankat'ın bir fotoğrafını sizlerle paylaşıyoruz.


Güzel Köylü dizisi hangi kanalda ekrana gelecek?

Güzel Köylü dizisi hangi kanalda ekrana gelecek?

Gizem Karaca'nın yeni dizisi Güzel Köylü hangi kanalda onu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Gold Film güzel yapımlarla karşımıza çıkmaya başladı son zamanlarda. Şimdi ise güzel bir yaz dizisiyle karşımızda. Güzel Köylü dizisi sıcak yaz günlerinde bizlere eşlik edecektir...

Dizinin yayın saati belli oldu: 25 haziran çarşamba 20.00.

Güzel Köylü dizisi hangi kanalda?

Güzel Köylü dizisi hangi kanalda? sorusunun cevabı diğer cümlede... Gizem Karaca en son "Benim Hala Umudum Var" dizisinde başrol oynamıştı ve şimdi yeni bir yaz dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizi çekimleri Muğla ilinde başladı ve son hız devam ediyor. Yapımcığını Gold Film'in üstlendiği ve Gizem Karaca'nın başrol olduğu Güzel Köylü dizisi Star TV ekranlarında yayınlanacaktır.

22 Haziran 2014 Pazar

Güzel Köylü Nihal - Simge Selçuk Kimdir?

Simge Selçuk Kimdir? Biyografisi & Resimleri

Güzel Köylü dizisinin oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.Dizimize sonradan dahil olan Simge Selçuk hakkında detayları bu yazımızda öğrenebilirsiniz. Simge Selçuk Güzel Köylü dizisinde Nihal rolünü canlandıracak. 

Güzel Köylü'de rol alacak oyunculardan birisi olacak Simge Selçuk 1975 yılında Ankarada doğmuştur.Bir çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu ilk olarak 1993 yılında Ferhunde Hanımlar dizisinde rol almıştır ve 1998'e kadarda devam etmiştir.Daha sonra sayısız dizi ve filmlerde oynayan oyuncu Tatlı Kaçıklar ve Çiçek Taksi gibi dizilerde de rol alarak oyunculuk gelişimini sağlamıştır. Günümüzde ise son yıllarda Acemi Cadı ve Küçük Kadınlar dizisinde rol alan oyuncu daha bir çok sayısız dizide oynamıştır. 

Simge Selçuk'un twitter adresi : twitter.com/simgeselcuk

Simge Selçuk boy 173, kilo 66’dır.

Güzel Köylü 1.Bölüm Fragmanı ve 1., 2. ve 3. Tanıtım


Yakında Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak Güzel Köylü dizisi için yeni fragman çıktı!



Diğer Fragmanlar





güzel köylü, güzel köylü dizisi, güzel köylü  fragmanı, güzel köylü dizisi fragmanı, güzel köylü 1.bölüm fragmanı, güzel köylü 2.bölüm  fragmanı

21 Haziran 2014 Cumartesi

Güzel Köylü Celal karakteri (Tolga Ortancıl) Kimdir?

Güzel Köylü dizisi oyuncusu olan Tolga Ortancıl'ın biyografisi ve dizide canlandıracağı rol hakkında detayları makalenin devamında bulabilir ve yorumlarınızı yapabilirsiniz.

Tolga Ortancıl Kimdir?

21 Haziran 1992 doğumlu olan başarılı oyuncu son olarak Elde Var hayat dizisinde yer almıştır.Son olarak ise dizimizde yer alacak Tolga Ortancıl Güzel Köylü'de Celal karakteriyle karşımızda olacaktır.

Güzel Köylü Celal Tolga Ortancıl Resimleri & Fotoğrafları


Güzel Köylü Dizisi Cemal - Berk Cankat Kimdir

Güzel Köylü Berk Cankat 

Güzel Köylü Berk Cankat

Güzel Köylü dizisinde Cemal karakterini oynayan Berk Cankat Kimdir

Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlara taşınan genç ve yakışıklı oyuncu Berk Cankat kimdir? 

Berk Cankat 9 mayıs 1984 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünü mezun olarak bitirmiştir. Berk Cankat görsel sanatlarla uğraşmaktadır ve resim yapmaktadır. Berk Cankat Akademi 35 BuçukSanat Evinde Oyunculuk Eğitimi Almıştır. İlk Dizisi Olan Sana Bir Sır Vereceğim'de Büyük Bir Fan Kitlesine Ulaşmayı başarmıştır.

20 Haziran 2014 Cuma

Güzel Köylü Dizisi Gül - Gizem Karaca Kimdir

Güzel Köylü Dizisinde Gül karakterine hayat veren Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca hakkında bilgileri sizlere aktaracağız. Gizem Karaca 9 Temmuz 1992'de dünyaya gelmiştir. Annesi ismi Münevver Karaca, babasının ise Cüneyt Karaca'dır.

Gizem daha 7 yaşındayken Florida'ya taşındılar. Tüm eğitim hayatını orada tamamladı. Lise eğitimi için İstanbul'a döndü ve tamamladı. 2010'da ise Fransız Dili ve Edebiyatı okudu üniversitede.

Uğurkan Erez ajansının katkılarıyla güzellik yarışmasına katıldı ve kazandı. Gizem Karaca şimdi ise güzel bir yaz dizisine hazırlanıyor. Güzel Köylü dizisinin çekimleri devam ediyor Haziran ayında genç yıldız tekrar ekranlarda olacak.
Gizem Karaca'nın oynadığı diziler
2011 - Muhteşem Yüzyıl 2012
 Eve Düşen Yıldırım 2012
Emir'in Yolu 2013
Benim Hâla Umudum Var

Güzel Köylü Nedir Ne Değildir Programında (Gizem Karaca Berk Cankat )

Ekranların yeni yaz dizisi sağlam oyuncularıyla adından epeyce söz ettirmeye başlamışken oyuncularda bazı programlarda diziyle alakalı bilgiler ve paylaşımlar yaparak izleyicilerine dizi hakkında bilgi veriyor.Gizem Karaca ve Berk Cankatlı dizide Gül & Cemal aşkını izlerken bir yandan da güleceğiz.

Burcu Esmersoy'un sunumuyla ekranlara gelen Nedir Ne Değildir'de 1 haziran pazar günü dizimizle alakalı görüntüler ve bilinmeyenler izleyiciyle paylaşılacak.Hafta sonu Nedir Ne Değildir de Güzel Köylünün çekimlerini gösterecekler! Burcu Esmersoy'un sunumuyla STAR tv ekranlarında yayınlanan programı sabah saat 10:00'dan itibaren izleyebilirsiniz.

19 Haziran 2014 Perşembe

Güzel Köylü Oyuncuları - Oyuncu Kadrosu

Gold filmin yapımını üstlentiği Güzel Köylü dizisinin başrollerinde Gizem Karaca ve Berk Cankat yer alıyor.

Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğunda olduğu dizinin senaryosunu ise Filiz Ekinci ve Baykut üstlenmiştir.

Güzel Muğla kentimizde çekimleri devam eden dizi bu ay Star TV'de izleyenlerle buluşacak. 

Dizinin dikkat çeken noktalarından birisi ise kalabalık oyuncu kadrosunun olmasıdır. Berk Cankat daha önce gençlik dizilerinde yan rollerde görmüştük. Genç oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim adlı diziyle tanınıyor, şimdi ise Gizem Karaca'nın partneri olarak karşımıza çıkıyor. Uçurum dizisinde izlediğimiz Mehmet Ali Nuroğlu dizinin diğer bir başarılı oyuncusu.



Güzel Köylü Dizisi Gül – Gizem Karaca
Güzel Köylü Dizisi Cemal – Berk Cankat
Güzel Köylü Dizisi Nihal – Simge Selçuk,
Güzel Köylü Dizisi Celal – Tolga Ortancıl
Güzel Köylü Dizisi Ayten – Zeynep Eylül Demirpehlivan
Güzel Köylü Dizisi Sude – Su Kutlu
Güzel Köylü Dizisi Zafer – Ali Erkazan
Güzel Köylü Dizisi Yusuf – Ali İpin,
Güzel Köylü Dizisi Ahmet Mümtaz Taylan,
Güzel Köylü Dizisi Zerrin Sümer,
Güzel Köylü Dizisi Özlem Tokaslan,
Güzel Köylü Dizisi Mehmet Ali Nuroğlu,
Güzel Köylü Dizisi Kamuran - Esin Civangil,
Güzel Köylü Dizisi Deniz Baytaş,
Güzel Köylü Dizisi Erkan Sever,
Güzel Köylü Dizisi Toygan Avanoğlu
Güzel Köylü Dizisi Uğur Biçer
Güzel Köylü Dizisi Ömür Özdemir

Güzel Köylü Dizisi Reytingleri

24 Haziran Salı Günü ekranlara gelecek olan yeni dizimiz hakkında herkesin güzel bir beklentisi var hatta öyleki hayranları dizinin yeni sezonda da devam edeceğini düşünüyor.Bizlerinde isteğinin o yönde olmasına rağmen kanal politikası gereği bir dizi reyting yapmadığı zaman ekran ömrü çok uzun olmuyor.Güzel Köylü dizisinde bizlere göre en kilit nokta Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın o uyumu ve aşkı izleyiciye hissettirmesidir.Bunu başarabildikten sonra reytingler gelecektir.

24 Haziran 2014 günü yayınlanacak olan Güzel Köylü Reytinglerde kaçıncı olur,ne kadar reyting alır şimdiden bişey söylemek zor ama bir tahmin yürütmek gerekirse ilk 5 içinde olmasını muhtemel olarak görüyoruz.

Güzel Köylü Dizisi Reytingleri size göre nasıl olur? Yorum ve Görüşlerinizi Bekliyoruz.

18 Haziran 2014 Çarşamba

Güzel Köylü dizisine Simge Selçuk ve Erkan Sever de katıldı.


Ekranların yeni dizilerinden olan Güzel Köylü oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Kadrosunda birçok tecrübeli yıldız oyuncuları ve genç oyuncuları harmanlayan yapım ekibi bu oyuncuların yanına iki oyuncu daha ekledi.

Güzel Köylü dizisinde daha önce Gizem Karaca ve Berk Cankat olmak üzere şöyle; Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer, Özlem Tokaslan, Ali İpin ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi oyuncuların var olduğu açıklanmıştı.

Şimdi bu isimlerin yanına Simge Selçuk ve Erkan Sever'de katılmış oldu.

Güzel Köylü 1. Bölüm (Tanıtım) Fragmanı Yayınlandı.

Başrollerinde Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın yer aldığı yeni dizi Güzel Köylü hakkında paylaşımlar artmaya devam ediyor.

Gül ve Cemal'in aşkını konu alacak dizinin 1. tanıtım fragmanı Star TV ekranlarında yayınlandı.

Sizler için hazırladığımız bu yazıda 1. tanıtım fragmanı nasıl olacak bizlerde çok merak ediyoruz. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacağı hakkında tam bilgi sahibi değiliz.Ama aldığımız bilgilere göre tanıtım fragmanı bugün yayınlanacak.

Güzel Köylü 1. Tanıtım Fragmanı




Güzel Köylü Muğla dizisi nerede çekiliyor?

Merhaba Güzel Köylü hayranları.Herkes ilk tanıtım fragmanı çıktıktan sonra yeni detayların gelmesini merakla beklerken sizlere ilginç bir ayrıntıdan bahsedelim istedik.

Bilindiği gibi İstanbul'da başlayan yolculuk daha sonra Gül'ün bu keşmekeşten sıkılması sonucu Muğla'nın bir köyünde hayatını devam ettirmeye karar vermesiyle devam eder.

Güzel Köylü dizisinde İstanbul istanbuldan sıkılan ve aldatıldığını düşünen Gül'ün, Muğla'ya Güzelköy adlı bir köye gitmesi ve orada Cemal ile tanışması konu alınıyor.Yani dizinin adı Muğla'da böyle bir köy var ise o köyden esinlemiş olabilir.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini bizlerle paylaşabilirse sitemizde yayınlanyabiliriz.


8 Haziran 2014 Pazar

Gizem Karaca Güzel Köylü dizisiyle yaz ekranlarına geliyor!

Güzel Köylü
Güzel oyuncu Gizem Karaca Gold Film'in yeni dizisi Güzel Köylü ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak ''Benim Hala Umudum Var'' dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Gizem Karaca, Gold Film’in yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yapacağı ve Baykut Badem’in senaryosunu kaleme alacağı “Güzel Köylü” dizisinde başrol oyuncu olarak Gizem Karaca yer alacak. Muğla’da çekimlerine başlanacak olan dizinin Haziran ayının üçüncü haftasında Star TV’de başlaması bekleniyor.

Güzel Köylü Dizisi Kaan - Mehmet Ali Nuroğlu Kimdir?

Güzel Köylü Dizisi Kaan - Mehmet Ali Nuroğlu Kimdir?

Mehmet Ali Nuroğlu 7 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Daha önceleri felsefeci olmayı düşünmesine karşın, lise yıllarında okul kulüplerinde başladığı tiyatro oyunculuğunu meslek edinmeye karar verdi. ODTÜ felsefe bölümünde Okuduğu üç yılı geride bırakıp, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi. Daha okul bitmeden Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği oyunlarda görev aldı, hatta bir ara Semih Sergen'in asistanlığı yaptı. Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisinden teklif alınca İstanbul'a geldi. 12 Eylül öncesi döneminin farklı bir bakış açısıyla anlatıldığı dizide,devrimci Mehmet karakterini başarıyla canlandırdı.Daha sonra Zincirbozan filminde ise Reis lakaplı Ülkücü bir genci canlandırmıştır. Sonradan yine aynı ekiple Kurtuluş savaşını anlatan Kırık Kanatlar dizisinde rol aldı.Nuroğlu 28.10.2011 tarihinde Kadıköy Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahı dünya evine girmiştir.

Kış Uykusu
Kusursuzlar (2012)
Bizim Büyük Çaresizliğimiz (2011)
Sonsuz (2008)
Başka Semtin Çocukları (2008)
Nokta (2008)
Peri Tozu (2007)
Zincirbozan (film) (2007)
Cenneti Beklerken (2006)
Umut Adası (2006)
An Eye for a Tooth (2005) 

Dizileri
Uçurum (2012) Adem
Ömre Bedel (2009) Erdem
Vurgun (2008)
Kırık Kanatlar (2006) Nevzat
Başka Yerde Yok (2005)
Çemberimde Gül Oya (2004) Mehmet
Yuvadan Bir Kuş Uçtu (2004) Mehmet