27 Aralık 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 28.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 28. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 31 Aralık Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 28.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


20 Aralık 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 27.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 27. Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 24 Aralık Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 27.Bölüm Fragmanı sayfamızda yayınlandı, iyi seyirler dileriz.

14 Kasım 2014 Cuma

Güzel Köylü 22.Bölüm Fragmanı

Türk izleyicisinin çok beğendiği, her hafta soluksuz izlenen ve izlenme oranlarıyla da takdir edilen Star TV dizisi için Güzel Köylü 22. bölüm fragmanı sitemizdeki yerini almıştır. Her hafta yaşanan eğlenceli gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 19 Kasım Çarşamba saat 20.30'da Star'da olacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Köylü 22.bölüm fragmanı sayfamızda yayınlandı, iyi seyirler dileriz.

10 Kasım 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 21.Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Çarşamba akşamlarının tartışmasız en sevilen dizisi olmayı başaran dizi için Güzel Köylü 21.Bölüm Fragmanı blogumuzda yerini almıştır. Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 12 Kasım Çarşamba saat 20.30'dan itibaren Star TV'de olacak, sakın kaçırmayın! İşte büyük sabırsızlıkla beklenen Güzel Köylü fragmanı


1 Kasım 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 20.Bölüm Fragmanı

Güzel Köylü Gül'ün başına bu hafta yine beklenmedik olaylar geliyor. Çarşamba akşamlarının tartışmasız en sevilen dizisi olmayı başaran dizi için Güzel Köylü 20.Bölüm Fragmanı blogumuzda yerini almıştır.

Star ekranlarının yazlık dizi olarak başlattığı ancak kısa sürede çok sevildiği için kış aylarında da ekranlara gelen Güzel Köylü dizisinin yeni bölümü 5 Kasım Çarşamba saat 20.30'dan itibaren Star TV'de olacak.

28 Ekim 2014 Salı

Güzel Köylü 19.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Kamuran'ın başı derttedir, Cemal ve arkadaşları onu kurtarabilecekler midir? Bu kurtarma operasyonuna Gül nasıl tepki verecek? Star TV'nin keyifle ve soluksuz izlenen dizisi Güzel Köylü tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları düşünülerek Güzel Köylü 19.bölüm fragmanı sitemize eklendi! Güzel Köylü yeni bölümü 29 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da! Güzel Köylü 19.Bölüm Fragmanı ise şöyle: Cemal ve arkadaşları Kamuran'ı kurtarmak için Muğla'ya giderler. Ancak Gül tarafından takip edildiklerininden haberleri yoktur. Gül Cemal'in kendisini ektiğini düşünmektedir. Sonuna kadar Cemal'leri takip eder.  Cemal'ler ise Kamuran'ı kurtarmak için bir plan yaparlar ve bu planın ortasına Gül yıldırım gibi düşer. Gül'ün gelişiyle ortalık karışır. Gül herşeyi yanlış anlayarak ortalığı birbirine katar.

Gül'e göre Cemal, kendisini Gül'e affettirmek zorundadır. Cemal ise kendisinin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır. Ancak Kamuran meselesini de gizlemek istemektedir.  O gece olanlar tüm köylüden gizlenecektir. Ancak Gül'ün o geceyle ilgili şüpheleri devam etmektedir. Ve bunu konuyu araştırmaya devam eder.

20 Ekim 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 18.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü için yeni bölüm fragmanını daha önce eklemiştik, şimdi yeni bölümde neler yaşanacağına bakalım. Güzel Köylü 18. bölümde Gül'ün ne kadar kırgın olduğunu izleyeceğiz. Cemal ikna oluyor ve köyden gitmiyor ancak Gül ile araları hemen düzelmeyecek, zira Gül onca çabasına rağmen durmayan Cemal'e bir hayli kırılmış durumda. Sözü uzatmadan sizleri resmi sitesinde yayınlanan özet ile başbaşa bırakalım.


Cemal gitmeye kararlıdır. Babasının sözleri onu bu kararından döndürür ancak köyde herkes Cemal'in gittiğini düşünür. Gül ise Cemal'e gitmemesi için yaptığı  çabalardan dolayı oldukça incinmiştir. Bundan dolayı da gurur yapar. Cemal  geri döndüğünde Gül'ün aşkı yerine  kırılmış gururunu bulur. Gül, Cemal'den bunun acısını çıkartmaya çalışır. Bu durum en çok Kaan'ın işine yaramıştır. Gül ile arkadaş olarak tekrar yakınlaşmaya başlar.

Kamuran da köyü terk ediyor! Öte yandan Cemal'in Gül'ü sevdiğini Cemal'in annesinden duyan Kamuran köyü terk etme kararı alır.   Kazandığı paralarla ve küçük bir bohçayla köyü terk eden Kamuran'ın ilk macerası paralarını çaldırmak olur. Beş parasız kalan Kamuran ne yapacağını bilmez halde sokaklarda dolaşırken karşısına hiç beklemediği birisi çıkar.

18 Ekim 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 18.Bölüm Fragmanı

Gül ve Cemal birbirini bu kadar severken gururlarına mı yenilmekteler? Star TV'nin sevilen sıcak dizisi Güzel Köylü'de macera, entrika ve aşk tam gaz devam ediyor. Dizinin fanları için Güzel Köylü 18.bölüm fragmanı sitemizde! Güzel Köylü yeni bölümü 22 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

9 Ekim 2014 Perşembe

Güzel Köylü 17.Bölüm Fragmanı

Pekçok kişi Güzel Köylü dizisinin yaz dizisi olarak kalacağını düşünürken Star TV'nin sevilen dizisi yeni sezonda da ekran macerasına büyük bir başarıyla devam etmekte. Gül ve Cemal başta olmak üzerek sevimli köyümüzde aşk ve macera hiç eksik olmuyor. Bildiğiniz gibi Cemal köyü terketmeye karar verdi ancak Gül onu durdurmak için elinden geleni yapıyor. Dizinin müdavimleri için Güzel Köylü 17.bölüm fragmanı haberin devamında yayınlandı! Güzel Köylü yeni bölümü 15 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

4 Ekim 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 16.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü dizisinin hayranları için yeni bölümle ilgili haber, fragman ve özet yayınlamaya devam ediyoruz. 8 Ekim Çarşamba akşamı 20.30'da Star TV ekranlarında izleyeceğimiz Güzel Köylü'nün yeni bölümünde neler yaşanacak? Gül ve Cemal tartışıyor ve araları açılmaya başlıyor. Aşağıda Güzel Köylü 16. bölüm özetini bulabilirsiniz, iyi seyirler!


Gül, Kaan'dan dolayı  Cemal'le tartışmıştır. Üstelik Cemal'i suçlamıştır. Ancak  Cemal'e haksızlık yaptığını anlayınca geri dönülmez bir yola girdiğini anlar ve ne yapacağını bilemez.  Öte yandan Cemal ise Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir.   Üstelik Gül, Cemal'e karşı  hırçınlaşmaya başlamıştır.  Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla  ciddi anlamda   bir kavgaya karışır. Buna tanık olan Cemal ise bu kez Gül'e karşı tavır alır. Gül ve Cemal gitgide uzaklaşmaya başlamıştır. Bu arada  Kaan'ın yaralanması da Kaan ve Gül'ün yakınlaşmasına neden olur. Bu yakınlaşma Gül açısından  arkadaşçadır ancak Kaan bunu yanlış anlar ve umutlanır.

Cemal ise artık köyde duramayacağını anlar ve köyü terk etmeye karar verir.  Bundan haberi olan Gül, Cemal'i durdurmak için harekete geçer.

2 Ekim 2014 Perşembe

Güzel Köylü 16.Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarında ciddi bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran ve reytinglerde bu hafta da ilk sırada yer alan Güzel Köylü'de hem eğlence hem de sürükleyici sahneler devam ediyor. Biz de sizler için Güzel Köylü fragmanı çıktığında hemen yayınlıyoruz. Bugün de Güzel Köylü 16.bölüm fragmanı çıktı ve blogumuzda yayınlandı! Güzel Köylü yeni bölümü 08 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

29 Eylül 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 15.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü her hafta sürükleyici sahnelerle ekranlardaki macerasına devam ediyor. Dizide Gül ve Kaan'ın geçmişte tanıştıklarının ortaya çıkması ile köy karışıyor. Bu durum elbette en çok Cemal'i üzüyor. Çünkü Gül uzun zamandır bu gerçeği kendisinden saklamıştır. Gül özür dilemek için yollar aramaya başlar. İşte Güzel Köylü'nün yeni bölümünde yaşanacaklar:



Gül ve Kaan'ın daha önceden ilişkisi olduğunu öğrenen Cemal kendisini aldatılmış hisseder.  Neticede onca zamandır aynı köyün içerisinde birbirlerini tanımıyormuş gibi davranan Gül ve Kaan, Cemal'in gözünün içine baka baka  yalan söylemişlerdir.  Gül, Cemal'in kendisine olan tavrının Kaan'dan kaynaklandığını anlayınca Cemal'den özür dilemenin yollarını arar. Bir yandan da Kamuran'ın yaptıklarının hesabını sormaya çalışır. Ancak Kaan, Kamuran'a inanır ve Gül'e  Kamuran'ın bu konuda masum olduğunu söyler. Gül ise bütün  olanların Kamuran tarafından tezgahlandığını kanıtlamaya çalışır.

Öte yandan Kaan Cemal'le yüzleşerek  Gül ile olan ilişkisi hakkında konuşmak ister ancak beklenmedik olaylarla karşı karşıya gelir.

26 Eylül 2014 Cuma

Güzel Köylü 15.Bölüm Fragmanı

Star TV'nin yaz aylarındaki reyting rekortmeni olan dizisi Güzel Köylü kış sezonunda da kanalın en iddialı dizileri arasında. Yeni bölümdeki gelişmeleri merakla beklenen dizi için Güzel Köylü 15.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Güzel Köylü yeni bölümü 01 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

20 Eylül 2014 Cumartesi

Güzel Köylü 14.Bölüm Fragmanı

Star TV'nin iddialı dizisi Güzel Köylü'de macera tam gaz devam ediyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dizi için Güzel Köylü 14.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Bakalım Star ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta neler olacak. Güzel Köylü yeni bölümü 24 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!

15 Eylül 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 13.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü dizisi emin adımlarla yoluna devam ediyor.  Cemal Gül'e evlilik teklif etmiş ve bunu da gerekli görürken Gül henüz bir evliliğe hazır değildir. 17 Eylül 2014 Çarşamba akşamı ekrana gelecek dizide yaşanacakları merak edenler için Güzel Köylü 13.Bölüm Özeti yayınlanmıştır.

Gül'ün Cemal'den aldığı evlenme teklifi kafasını karıştırır. Cemal'e göre seven iki insanın evlenmesi oldukça doğalken Gül henüz evlilik fikrine sıcak bakmamaktadır. Üstelik geçmişinde  Kaan'la evlilik konusunda kötü bir tecrübe yaşamıştır. Gül bir türlü karar veremez. Cemal'le çok mutludur ancak  evlilik konusunda kesin karar verememektedir.

Öte yandan hafiye gibi çalışan Kamuran'ın, Kaan ve Gül'ün  önceden birbirlerini tanıdıklarını ve bir  ilişki yaşadıklarını öğrenmesi an meselesidir. Bu konuda Cristina'yı kullanır.

Niyazi ise oldukça zor durumdadır. Sultan Ana Niyazi'ye sadece nişan yüzüğünü takmakla kalmaz hayatını kabusa çevirir.

11 Eylül 2014 Perşembe

Güzel Köylü 13.Bölüm Fragmanı

Star TV'nin yaz aylarında ekranlara gelen dizisi Güzel Köylü kış sezonunda da iddialı rakiplerine rağmen zirvede kalmaya devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesi kazanan dizi için Güzel Köylü 13.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Bakalım Star ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta neler olacak. Güzel Köylü yeni bölümü 17 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!


4 Eylül 2014 Perşembe

Güzel Köylü 12.Bölüm Fragmanı

Güzel Köylü kış sezonunun başlamasıyla iddialı dizilerle aynı akşam ekranlara geldi ancak günü yine birinci tamamlamayı başardı. Yine birbirinden sıcak ve eğlenceli hikayeleri ile sizleri ekrana başına kilitleyecek dizi için Güzel Köylü 12.bölüm fragmanı sitemizde yayınlandı! Bakalım Star ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta neler olacak. Güzel Köylü yeni bölümü 10 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'dan itibaren Star'da!


Kaynak: Güzel Köylü Fragman

28 Ağustos 2014 Perşembe

Güzel Köylü 11.bölüm fragmanı

Güzel Köylü bu hafta da izlenme oranlarını arttırıp zirvedeki yerini koruyarak yoluna devam etti. Kış sezonunda da sevenleriyle buluşacak dizinin yeni bölüm fragmanı çıktı. Sizleri merakta bırakmamak için hemen Güzel Köylü 11.bölüm fragmanı sitemizde yayında! Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak. Güzel Köylü yeni bölümü 3 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30'da sevenleriyle buluşacak.


Kaynak: Güzel Köylü 11.bölüm Fragmanı

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 10.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü dizisi sıcak hikayesiyle ekranlara gelmeye ve yüksek reytingler almaya devam ediyor. Bu hafta 10. bölümü ile sevenleriyle buluşacak olan dizide acaba neler yaşanacak? İşte merak edenler için Güzel Köylü 10.Bölüm Özeti:

Birlikte geçirdikleri gece sonrasında Gül ve Cemal’in ilişkisi iyice alevlenmiştir.

Gül, Güzel Köy’ün güzellikleri karşısında her geçen gün büyülenmektedir. Sultanana, Gül’e köye bir faydası dokunmadığını söyleyerek kızınca Gül ve Cemal köyün kalkınması için birlikte çalışmaya karar verirler. Bu konuyla ilgili köyde bir heyet kurup  kültür cenneti olan Güzel Köy’ü kültür turizmine açıp tur getirmeye karar verirler. Köylü de turla gelenelere kendi ürettiği malları satarak kendi  ekonomisini canlandıracaktır.  Bu konuda Gül’e en büyük desteği Kaan verir.  Kaan’ın İstanbul’da oldukça geniş bir çevresi vardır ve bu çevreden yararlanabileceklerdir. Gül her ne kadar Kaan’ı bu kurul da istemese de köyün ileri gelenleri Kaan’ın da olması konusunda ısrar ederler.

Cemal, Gül’ün de kendisine karşı bir şeyler hissettiğinden artık emindir. Gül’e onu sevdiğini söyleyip açılacakken hiç beklenmedik bir şey olur. Muhtar Niyazi ve Kahveci Sıddık Kaan ve Gül arasında eskiden gelen bir ilişkinin varlığını anlamıştır.

Güzel Köylü 10. Bölümü 27 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star TV'de.

23 Ağustos 2014 Cumartesi

Güzel Köylü dizisinin çekimleri İstanbul'a taşındı

Star TV'nin başarılı yazlık dizisi Güzel Köylü'nün hikayesi İstanbul'a mı taşınacak?  Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi genç oyuncuların başrolünü paylaştığı Güzel Köylü aldığı reytinglerle de yazın en sevilen dizilerinden biri olduğunu gösterdi. Ege'de bir köyde çekimleri devam eden dizi kış sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Ünlü televizyoncu Mesut Yar Güzel Köylü dizisinin Muğla'da yapılan çekimlerinin sona erdiğini ve bundan sonra çekimlerin İstanbul'da yapılacağını duyurdu.

Kış sezonunda kasvetli dram dizilerinin yanında Güzel Köylü dizisinin de devam edecek olması gerçekten çok güzel bir haber.

22 Ağustos 2014 Cuma

Güzel Köylü 10.bölüm fragmanı

Her hafta Çarşamba akşamı ekranlara gelen ve izleyicilere keyifli anlar yaşatan Güzel Köylü bu hafta reytinglerini de arttırarak zirvede kalmayı başardı. Yeni bölümde yaşanacakları öğrenmek isteyenler için işte Güzel Köylü 10.bölüm fragmanı! Dizinin yeni bölümünün 27 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekrana geleceğini hatırlatalım.


Kaynak: Güzel Köylü Fragmanı

19 Ağustos 2014 Salı

Güzel Köylü 9.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü bu hafta 9. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde en çok merak edilen konu Cemal'in Gül'e açılıp açılamayacağı. Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Baykut Badem ve Filiz Ekinci tarafından kaleme alınan dizide bakalım bu hafta neler yaşanacak. İşte Güzel Köylü 9.Bölüm Özeti!

Cemal, Kamuran’dan helallik almak için konuşurken Kamuran'a onu sevdiğini söyler. Kamuran bu sevgiyi farklı algılayınca sevinçten havalara uçar. Üstelik bu konuşmayı Nihal de duymuştur ve Gül'e anlatır. Bunun üzerine Cemal’le konuşmak isteyen Gül, Cemal’le buluşarak harabelere gider. Cemal’in Gül'e açılması, O’na aşık olduğunu söylemesi an meselesidir. Bu işi kolaylaştırmak için Niyazi ve Sıddık onlara bir oyun oynarlar. Bu oyun neticesinde Gül ve Cemal geceyi birlikte geçirmek zorunda kalırlar.

Kaan ise Köyden arazi almaya karar verir. Köylüler Kaan'a tarlalarını satmak için sıraya girerler. Ancak Sultan Ana bu işi bozar ve hatırı sayılı bir araziyi Kaan'a verir. Kaan bu arazide organik tarım yapacaktır. Bu mesele en çok Gül’ün canını sıkar, çünkü Kaan köyde organik tarım yaparak iyice köye yerleşecektir.

Güzel Köylü 9.bölüm fragmanı

Star ekranlarının sevilen yaz dizisi Güzel Köylü'de macera kaldığı yerden devam ediyor. Yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çeken sıcak aşk dizisinde bakalım bu hafta neler yaşanacak. Sabırsızlıkla bekleyenler için işte Güzel Köylü 9.bölüm fragmanı! Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler 20 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekran başında olsunlar.

11 Ağustos 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 8.Bölümde neler yaşanacak?

Star ekranlarında 13 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'den itibaren izleyebileceğiniz Güzel Köylü 8. bölümünde neler yaşanacak? İşte Güzel Köylü 8. bölüm özeti!

Sultan Ana'nın  inekleri fabrikaya yollama kararı Gül'ün iyice moralini bozar ve olanlardan kendisini sorumlu tutmasına neden olur. Cemal, Gül'den Sultan Ana'yı ikna etmesi için zaman ister. Bu arada veterinerle sorunu çözmeye çalışacaktır. Bütün köylü Cemal'in bu durumunu kendilerine dert eder ve kendilerince bir çözüm arama yoluna girerler. Gül, Cemal'in ve ailsinin işsiz kalmasından dolayı oldukça üzgündür.

Öte yandan Hüsnü, Kamuran'ın ahını aldıkları için bütün bunların başına geldiğini düşünmektedir. Bu yüzden Cemal'e Kamuran'dan helallik alması için baskı yapar.

Kaan ise Gül'ün kendisine karşı olan tavrından dolayı köyde kalmaya ve organik tarım işine girmeye karar verir. Bunun için de arazi ararken Sultan Ana'nın bir süpriziyle karşılaşır. Bu süpriz Gül'ün hiç hoşuna gitmeyecektir. Güzel Köylü 8. Bölüm Fragmanı için tıklayınız.

8 Ağustos 2014 Cuma

Güzel Köylü 8.bölüm fragmanı

Güzel Köylü yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi ve oldukça yüksek reytingler alarak haftayı birinci tamamladı. Star ekranlarının sevilen dizisi için Güzel Köylü 8.Bölüm Fragmanı Güzel Köylü blogumuza eklendi. Dizinin yeni bölümünü 13 Ağustos Çarşamba akşamı 20.00'den itibaren Star TV'de yerini alacak. Güzel Köylü 8.Bölüm Fragmanı izle!

31 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel Köylü 7.bölüm fragmanı

Yaz ekranlarının sevilen dizisi için Güzel Köylü 7.Bölüm Fragmanı Star TV'de yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 6 Ağustos Çarşamba akşamı yeni saati olan 20.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz. Güzel Köylü 7.Bölüm Fragmanı izle!
Kaynak: http://fragmani.guzelkoylu.org/guzel-koylu-7-bolum-fragmani/

25 Temmuz 2014 Cuma

Güzel Köylü 6.Bölümde neler yaşanacak?

Star TV ekranlarında 30 Temmuz Çarşamba akşamı izleyebileceğiniz Güzel Köylü 6. bölümünde neler yaşanacak? Dizimizin iki önemli karakteri Gül ve Cemal yine bir araya geliyor!

Cemal’in bilek güreşinde Kaan’ın karşısında bayılarak yenilgiye uğraması Gül’ü oldukça etkilemiştir. Gül, Cemal’e karşı haksızlık ettiğini düşünerek tekrar onunla çalışmaya karar verir. Kaan’ı da  Cemal’in bayılmasına neden olduğu  için suçlar. Oysa  Cemal’in  bayılmasında Kaan’ın hiç bir etkisi yoktur. Bu tamamen Kamuran ve ablasının hazırladığı bir oyundur.

Cemal ve Gül tekrar birlikte çalışmaya başlarlar. Üstelik birlikte çalışma sonucunda olumlu etkiler almış, süt  verimini arttırmışlardır. Bu durum köyde  kıskançlıklara neden olurken Gül ve Cemal’in de yakınlaşmasına neden olur. Ancak Kaan da Gül’ü yalnız bırakmaz.

Güzel Köylü 6.bölüm fragmanı

Yaz ekranlarının sevilen dizisi için Güzel Köylü 6.Bölüm Fragmanı Star TV'de yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 30 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

22 Temmuz 2014 Salı

Güzel Köylü 5.Bölümde neler yaşanacak?

Güzel Köylü 5.Bölümde Gül, Cemal’den uzaklaşıyor! 23 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'de Star ekranlarında izleyebileceğiniz fenomen dizinin 5. bölüm özeti yazımızda!

Gül ve Cemal’i birbirlerine yakınlaşmış halde gören Kaan Köydeki işlerini bir an önce bitirip İstanbul’a dönmeye karar verir. Öte yandan Kamuran da Cemal konusunda iyice bunalıma girmiştir. Gül, Kaan’ı Cemal’le aralarında bir şey olmadığına ikna etmeye çalışır. Ancak Kaan kararlıdır ve köyden gidecektir. Gül ve Cemal’in ahırda uygunsuz durumda yakalandığı haberi Sultanana’ya gelir ve Sultanana Gül’e Cemal’den uzak durmasını tembihler. Cemal, Gül’ün dengi değildir. Gül Cemal’den uzaklaşır. Cemal bu uzaklaşmaya anlam veremez. Gül’ün ablasına iyice tutulan Niyazi’yi sakinleştirmek için Hikmet’in verdiği sakinleştirici sudan içen Niyazi ve Hüsnü ağlama krizine girerler. Hüsnü hiç istemediği halde duygusal bir pozisyona bürünüp her şeye evet der. Bu durum Hüsnü’nün etrafındakilerce kullanılmaya başlar.  

17 Temmuz 2014 Perşembe

Gül ile Sultan Ana (Güzel Köylü dizisi)

Güzel Köylü fanları için yeni resimler paylaşmaya devam ediyoruz. Gül ile çok sevdiği Sultan Ana aynı karede! Güzel Köylü dizisinden sizler için 2 fotoğraf.





Güzel Köylü zirvede! 16 Temmuz 2014 Çarşamba Reytingleri

Star ekranlarında izleyicilerle buluşan ve çok sevilen Güzel Köylü dizisi bu hafta reytingler de birinci oldu. Hem Total hem de AB grubunda birinci olan dizisi Çarkıfelek mi, Vay Arkadaş mı ve Eyvah Düşüyorum gibi yapımları geride bıraktı. Güzel Köylü yaz sezonunda yayınlanan diziler arasında en iddialılardan biri olduğunu da yine kanıtlamış oldu.

İşte 16 Temmuz 2014 Çarşamba Reytingleri (Büyütmek için tıklayınız)

Güzel Köylü 5.Bölüm Fragmanı

Dün akşam dizinin yeni bölümü ve sonrasında Güzel Köylü 5.Bölüm Fragmanı Star TV'de yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 23 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

13 Temmuz 2014 Pazar

Güzel Köylü 4. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Star ekranlarının fenomen adayı dizisi için Güzel Köylü 4. Bölüm 2. Fragmanı sitemize eklendi. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler 16 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında olsunlar. İşte Güzel Köylü 4. Bölüm 2. Fragmanı!

 

10 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel Köylü 4.Bölüm Fragmanı

Güzel Köylü 4.Bölüm Fragmanı Star ekranlarında yayınlandı, biz de hemen sizler için Güzel Köylü blogumuza ekledik. Dizinin yeni bölümünü 16 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

7 Temmuz 2014 Pazartesi

Güzel Köylü 3.Bölüm Özeti

Star ekranlarında sevenleriyle buluşan şirin Ege dizisi için yeni bölüm özeti yayınlandı. İşte Güzel Köylü 3.Bölüm Özeti:

Gül karmaşık duygular içerisinde! Kaan’ın köye yerleşmesiyle Gül için karmaşık günler başlar.Kaan kendini affettirmeye çalışsa da Gül ona dönmemeye kararlıdır. Üstelik yeni yeni tanıdığı Cemal’den de etkilenmeye başlamıştır.

Çünkü Kaan’da kaybettiği bir çok duyguyu Cemal de bulmaya başlamıştır. Kamuran’ın intiharından esinlenen Sultan ana evdeki ilaçların tümünü içip ortadan kaybolur. Gül başta olmak üzere bütün köy Sultan anayı bulmak için seferber olur.

Bu karışıklık içinde Gül, Sultan ananın gerçek babannesi olduğu bilgisine ulaşır. Bu inanılmaz gelişmeyi İstanbul’daki ablası Nihal’e söyleyince Nihal, küçük kardeşleri Sude’yi de alıp Güzel Köy’e gelir.

Artık köyde bir değil, üç İstanbullu kız vardır. Köyün kadınları ile erkekleri arasında gerilim unsuru olacak bu durumdan en çok öküzlerin Hüsnü etkilenir. Çünkü Sultan ananın üç torunu olması demek yaşlı kadının mirasının üçe bölüneceği anlamına gelmektedir ve Hüsnü bunu hiç hesap etmemiştir.

4 Temmuz 2014 Cuma

Güzel Köylü 3.Bölüm Fragmanı

Merakla beklediğinizi bildiğimiz Güzel Köylü 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünü 9 Temmuz akşamı saat 21.00'den itibaren Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

 

3 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel köylü Dizi Setinden Yeni Resimler geldi

Muğla ilinin Yatağan ilçesine bağlı bir köyde çekimleri devam etmekte olan Güzel Köylü dizisinin setinden yeni resimler geldi, hemen sizlerle paylaşıyoruz. guzelkoylufragman.blogspot.com